Dinamo, SOLD-OUT pe Arcul de Triumf! Când va urma și Arena Națională?

Dinamo are de îndeplinit o simplă formalitate, în ultima etapă a sezonului regular de Liga 2, cu Poli Timișoara, pe teren propriu. Duelul va avea loc pe Arcul de Triumf, duminică de la ora 13:00.

Cocheta arenă de pe lângă Mânăstirea Cașin, se dovedește a fi neîncăpătoare pentru fanii dinamoviști. Aceștia făcând sold-out în doar 23 de ore din momentul în care biletele au fost puse în vânzare și au fost suporteri care s-au gândit că ar putea fi mutate următoarele meciuri pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Andrei Nicolescu, noul președinte al clubului nostru, le-a răspuns și le-a explicat care este viziunea sa pentru o rețetă financiară bună, în momentul de față.

”Sună bine sold-out în 23 de ore, ne așteptam că vom juca cu stadionul plin. S-a pus și problema dacă ar avea sens să mergem pe Arena Națională. Nu regret, stadionul este cochet, ne dorim să obișnuim fanii noștri cu prezența masivă la stadion.

Dacă putem trece de acest test, în play-off să jucăm cu casa închisă, în anumite condiții vă spun de acum, dacă vom juca cu CSA în penultima etapă, va fi important pentru promovare, evident că vom merge pe Arena Națională, dar vrem să îl obișnuim să umple acest stadion.

Dacă reușim să facem asta, să creăm această emoție, clubul îl tratează cu respect. Este vorba de normalizarea unei relații, clubul ca să primească sprijin din partea fanilor, să putem să ii oferim experiențe, nu neapărat de meci, dar în această familie, comunitatea, pasul următor ar fi să jucăm pe un stadion mai mare”, a declarat oficialul lui Dinamo.

Andrei Nicolescu, încrezător înainte de meciul cu Poli Timișoara: ”Contează foarte mult drumul spre victorie”

Sezonul regular al Ligii 2 se încheie odată cu jocurile programate la finalul acestei săptămâni.

Chiar dacă oficialii penultimei clasate, au anunțat că Poli Timișoara va face totul pentru a o încurca pe Dinamo, conducerea ”câinilor” este încrezătore înaintea meciului de duminică.

Andrei Nicolescu, noul președinte – director general al clubului Dinamo, este convins că Ovidiu Burcă are grijă să își monteze elevii pentru a evita un dezastru.

”În mod normal, șansele sunt de partea noastră, dar știți că nu joacă hârtia niciodată. Totuși voiam să vă spun că am observat un lucru care mă bucură.

Am fost de curând la Săftica pentru a vorbi cu câțiva tineri jucători care au o situație contractuală complicată. Dar toți mi-au spus că nu îi interesează nimic, așteaptă acest meci, doar asta contează. Asta denotă că Ovidiu a reușit să îi monteze să stea concentrați pe acest meci, considerat o finală. Asta chiar dacă suntem favoriți clar.

Noi în România avem mentalitatea asta, la orice eșec bocim, la victorie facem petrecere. Din punctul meu de vedere contează foarte mult drumul spre victorie, mai mult chiar și decât victoria. Eu sunt foarte încrezător pentru acest meci”, a mai declarat Nicolescu.

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Timișoara

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Dinamo București și SSU Poli Timișoara.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Olaru Constantin Alin (Râmnicu Vâlcea). Acesta va fi ajutat de asistenții Bălan Gheorghită (Piteşti) și Carson Marian (Constanţa).

CCA l-a desemnat observator pe Moise Gheorghe (Bucureşti).

Dinamo în drum spre PLAY-OFF

Dinamo va disputa duminică de la ora 13:00, ultima ”finală” în drumul spre play-off-ul Ligii a 2-a. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 30 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

În ultima etapă a sezonului regular, Dinamo o va întâlni pe teren propriu, pe ”Arcul de Triumf”, pe Poli Timișoara, echipă clasată pe penultimul loc în clasament, la egalitate cu ”lanterna roșie” Unirea Constanța. Partida este programată duminică, de la ora 13:00.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu, mesaj clar către sponsorul tehnic: ”Dinamo merită un echipament personalizat!”

Handbal I România și-a luat revanșa!

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Timișoara

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Dinamo, SOLD-OUT pe Arcul de Triumf! Când va urma și Arena Națională?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s