CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Timișoara

Dinamo București caută în partida cu Timișoara, calificarea în play-off-ul Ligii secunde. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 30 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

Partida Dinamo București – SSU Poli Timișoara, din etapa a 19-a, se va disputa duminică, 12 martie, la ora 13:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Dinamo București și SSU Poli Timișoara.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Olaru Constantin Alin (Râmnicu Vâlcea). Acesta va fi ajutat de asistenții Bălan Gheorghită (Piteşti) și Carson Marian (Constanţa).

CCA l-a desemnat observator pe Moise Gheorghe (Bucureşti).

Partida se va juca cu CASA ÎNCHISĂ, asta după ce câinii au achiziționat toate biletele în mai puțin de 24 de ore, de la punerea lor în vânzare.

Ovidiu Burcă, înaintea duelului cu Timișoara: ”Ne aşteaptă ultima finală”

Dinamo are de îndeplinit o simplă formalitate, teoretic, în ultima etapă a sezonului regular de Liga 2, cu Poli Timișoara, pe teren propriu. Duelul va avea loc pe ”Arcul de Triumf”, pe arena de casă a ”câinilor”.

„Ne aşteaptă ultima finală din această parte de campionat. Noi ne-am dorit foarte mult să ajungem la momentul ăsta. Puţini au crezut că putem realiza lucrul ăsta, acum suntem în faţa unui meci de accedere în play-off şi asta ar fi cumva pentru noi un obiectiv intermediar pe care ar trebui să-l bifăm.

Jucăm cu un rival clasic, de aceea va avea o altă încărcătură meciul, e o rivalitate cunoscută în fotbalul românesc. Cred că suntem pregătiţi. Nu aş vrea să vorbesc despre meciul ăsta ca şi cum ar fi meciul meciurilor, este un moment important al clubului, ne-am dorit să ajungem la momentul ăsta şi ar fi extraordinar să bifăm acest moment”, a declarat Burcă.

Tehnicianul a anunţat că meciul se va disputa cu casa închisă, echipa oaspete fiind susţinută din tribune şi de o parte a suporterilor rapidişti: „Ne dorim să ne reconectăm cu fanii, să readucem la viaţă spiritul lui Dinamo. În mod natural, Arcul de Triumf a devenit în stadion sold-out. Şi de aici şi cererea de bilete pentru meciul acesta. Întotdeauna fanii sunt esenţiali, mai ales în meciurile de acasă, sper să fie un astfel de meci, să ne dea energie, să ne dea curaj. Cunosc suporterii de la Timişoara şi pe cei de la Rapid, dar şi pe ai noştri şi cred că va fi un spectacol frumos”, a mai spus Burcă în cadrul conferinței de presă.

Dinamo în drum spre PLAY-OFF

Dinamo va disputa duminică de la ora 13:00, ultima ”finală” în drumul spre play-off-ul Ligii a 2-a. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 30 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

În ultima etapă a sezonului regular, Dinamo o va întâlni pe teren propriu, pe ”Arcul de Triumf”, pe Poli Timișoara, echipă clasată pe penultimul loc în clasament, la egalitate cu ”lanterna roșie” Unirea Constanța. Partida este programată duminică, de la ora 13:00.

CITESTE SI:

”Câinii”, al doilea SOUL-OUT într-o săptămână!

Avancronică I România – Feroe. Jucătorii naționalei, noi probleme cu transportul

Video I Noi detalii despre contribuția lui Badea în vânzarea lui Dinamo: ”A fost un sprijin important!”

3 gânduri despre &8222;CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Timișoara&8221;

Lasă un răspuns