Video I Noi detalii despre contribuția lui Badea în vânzarea lui Dinamo: ”A fost un sprijin important!”

Se pare că Nicolae Badea a avut un rol decisiv în vânzarea lui Dinamo. Acesta punându-i în legătură pe Dorin Șerdean și proprietarii firmei Red & White.

La data de 24 februarie, Dinamo a fost cumpărată de firma deţinută de Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu, iar la începutul acestei săptămâni, noii acţionari au fost prezentați, într-o conferință de presă.

În cadrul acestei conferințe, printre altele, Eugen Voicu a recunoscut că în aceste negocieri a fost implicat şi fostul acționar de la Dinamo, Nicolae Badea.

”Pentru suporteri am decis să mă alătur acestui proiect. Vreau să pun accentul pe fanii care sunt alături de echipă.

Nu domnul Badea m-a convins să vin aici, îl respect însă pentru suportul oferit în comunicarea cu domnul Şerdean, acesta a fost rolul domnului Badea”, a spus Eugen Voicu.

Fanii dinamoviști nu au văzut cu ochii buni implicarea fostului acționar la echipă. Noul acționariat, observând nemulțumirea suporterilor, a intervenit prin, Andrei Nicolescu.

Acesta, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la playsport.ro, noul președinte executiv, a revenit cu mai multe detalii și a explicat cum a ajutat Nicolae Badea la obținerea pachetului majoritar.

”Domnul Badea a stârnit multe controverse și discuții. Eu vreau să spun doar că domnia sa a fost un sprijin important pentru noi în discuția cu Șerdean. Datorită acestui lucru suntem aici și datorită acestui lucru suntem aici.

Avem o relație foarte bună, am făcut schimb de idei, am discutat principial. Chiar am convenit că vom comunica des și vom vedea care idei se potrivesc pentru binele lui Dinamo. Dar, repet, a ajutat foarte mult în discuțiile cu Dorin Șerdean”, a explicat noul președinte din Ștefan cel Mare.

Andrei Nicolescu, nu vrea ca suporterii să se îndepărteze de conducerea clubului, dimpotrivă. DDB va avea un cuvânt de spus în viitoarea administrație. Mai ales că, fără implicarea lor, probabil Dinamo nu ar mai fi existat.

”De la început am spus tuturor oamenilor cu care am discutat de proiect că vreau să lucrez alături de suporteri, dar și de clubul sportiv. Cu suporterii avem un agreement să aibă reprezentant în viitorul Consiliu de Administrație”, a a mai spus Nicolescu.

CITESTE SI:

Antrenorul lui Poli Timișoara, PANICAT de meciul cu Dinamo: ”Este o presiune foarte mare”

Video I Deniz Giafer, mesaj înaintea meciul cu Poli Timișoara: ”Suntem datori să ne respectăm blazonul”

”Fluerașii pariori”! Un nou scandal în fotbalul românesc

3 gânduri despre &8222;Video I Noi detalii despre contribuția lui Badea în vânzarea lui Dinamo: ”A fost un sprijin important!”&8221;

Lasă un răspuns