Handbal I Noul coordonator de joc al naționalei, aproape de Dinamo: ”Transferul la Dinamo ar fi o confirmare”

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, este singura reprezentantă a României în Liga Campionilor. ”Dulăii” ajungând în optimile de finală, acolo unde se va duela cu THW Kiel. Partida cu nemții fiind programată, săptămâna viitoare (22 martie), de la ora 19:45, în sala Polivalentă din București.

Performanța dinamoviștilor nu este una oarecare. Echipa noastră domină Liga Națională, de 6 ani la rând și ajungând la al 18-lea titlu de Campioană Națională. Așadar, mulți jucători își doresc să facă parte din ”haita” lui Xavier Pascual.

Jucătorul celor de la CSU Suceava a jucat sâmbăta trecută, titular în naționala României în returul cu Insulele Feroe din preliminariile Campionatului European 2024 și a impresionat prin curajul, talentul și dezinvoltura sa. Este o promisiune conturată pentru un viitor mai bun al reprezentativei, cu mult spațiu în față pentru a progresa și a străluci.

Considerat unul dintre marile talente ale handbalului românesc, Daniel Stanciuc (19 de ani), anunță că își dorește să joace din vară la Dinamo.

Tânărul jucător spune că s-a obișnuit cu handbalul modern pe care-l impune la națională catalanul Xavi Pascual și nu îi este teamă de Kukici sau Da Silva, cu care ar concura pentru postul de coordonator la Dinamo.

”Transferul la Dinamo ar fi o confirmare a tot ce am făcut până acum, a muncii mele. Ar fi din nou incredibil să muncesc zi de zi cu Xavi Pascual, să mă pregătesc alături de jucătorii incredibili pe care îi are Dinamo. Ar fi un pas mare, care m-ar ajuta pe toate planurile”, a spus Daniel Stanciuc.

Nu doar tânărul jucător spune că se pregătește această mutare, ba chiar și antrenorul său de la CSU Suceava, confirmă: ”Suntem în tratative avansate cu Dinamo pentru transferul lui Daniel. Nu este vorba de bani, noi ne dorim ca băiatul să progreseze și să joace, pentru că are un potențial fabulos.

Dacă Dinamo garantează că-l poate ajuta în acest sens, din vară va fi la București. Dacă nu se vor îndeplini condițiile din contract, jucătorul se va întoarce la Suceava”.

Stanciuc este sub contract cu CSU Suceava până în 2027.

Născut în urmă cu 19 ani la Suceava, Daniel este produsul Centrului de copii și juniori din cadrul clubului CSU Suceava, unde a câștigat două medalii de aur, două de argint și una de bronz la diferite categorii de vârstă, el a progresat rapid și la 16 ani a semnat primul său contract de profesionist cu echipa de seniori.

3 goluri din 6 aruncări a marcat Stanciuc în ”dubla” cu Feroe

CITESTE SI:

Claudiu Florică, prima reacție despre o posibilă investiție la Dinamo

Reacția lui Eduard Novak după decizia din cazul Sepsi – FCU Craiova. Ce crede că vor păţi echipele din „Harghita, Covasna”

Ioan Andone, supărat pe noua conducere a lui Dinamo

5 gânduri despre &8222;Handbal I Noul coordonator de joc al naționalei, aproape de Dinamo: ”Transferul la Dinamo ar fi o confirmare”&8221;

Lasă un răspuns