Ioan Andone, supărat pe noua conducere a lui Dinamo

Dinamo are o nouă conducere. Clubul nostru a fost preluați de firma Red & White, marcând astfel un nou început pentru ”câini”.

Ioan Andone, fostul mare dinamovist, a vorbit despre această schimbare de patronat în Ștefan cel Mare.

Mai exact, ”Fălcosul” s-a arătat puternic deranjat de faptul că Eugen Voicu, unul dintre noii acționari ai lui Dinamo, a transmis în cadrul unei conferințe de presă că marile glorii ale alb-roșilor nu se vor regăsi în noul proiect, pentru că experiența acestora nu este compatibilă cu noua viziune a clubului.

”A fost o declarație de prost gust , care deranjează. Nu contează la ce s-au referit, trebuiau să se gândească inainte de a vorbi. Noi am facut Dinamo, noi care ne-am rupt picioarele acolo, care am transpirat.

M-a deranjat enorm, nu că aș vrea eu sa vin la Dinamo, că dacă voiam sa vin la Dinamo plăteam eu aștia 500.000 de euro. Nu e o mare sumă ce au facut ei.

Foștii jucători ai lui Dinamo vor binele lui Diamo mai mult decat ei. Ionuț Lupescu trebuie să ia acceptul lui Iacob. Păi a ajuns așa Ionuț Lupescu? Păi Ionuț Lupescu este cel mai avizat om din administrație fotbalului românesc. E cel mai pregătit om, să lucrezi la UEFA… Nea Mircea Lucescu nu e bun să vină la Dinamo? Păi îi bagă în buzunar pe toți, și la bani, și la știință, și la administrație, și la ce vrei tu.

Păi, nea Mircea nu e fost jucător al lui Dinamo? Cum poți tu să afirmi așa ceva? Normal că deranjează! Nea Mircea îi ia pe Voicu și Andrei, îi adună, și este de zece ori mai bun”, a spus Ioan Andone, conform sport.ro.

Declarația lui Eugen Voice, despre gloriile lui Dinamo

”Nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei este cea pe care ne-o dorim noi. Scuzați-mi franchețea, dar nu știu dacă fotbaliștii români, care au activat mai mult în România în ultima perioadă, au căpătat suficientă experiență în ce înseamnă să administrezi un club sau cum funcționează un club adevărat.

Nu spunem nu, evident, chiar pot fi excepții. În planul nostru, astăzi, nu intră să colaborăm cu foști sportivi pe poziții de management. Evident, pe alte poziții, cum spuneam, sunt bineveniți, îi așteptăm alături de noi”, a spus Eugen Voicu, la conferința de presă.

Dinamo are începând de la data de 24 februarie, o nouă administrație administrativă, după ce Dorin Şerdean – acţionarul majoritar al clubului din Ştefan cel Mare, a acceptat oferta primită de la firma Red&White, care-i are ca acţionari pe Andrei Nicolescu şi Eugen Gheorghe Voicu.

80,77% dintre acțiunile SC Dinamo 1948 S.A. au fost preluate de Red&White 2022 Management de la Lotus Perfect Product SRL (72,77%) și de la Asociația “Peluza Cătălin Hîldan” (8%).

CITESTE SI:

Costin Amzăr, nu concepe ca Dinamo să nu revină în Liga 1

Deian Sorescu n-a uitat Dinamo: ”E o luptă strânsă şi frumoasă!”

Prima reacție a conducerii după stabilirea programului din play-off. Surpriză pentru disputarea ”Unicului Derby”

Publicitate

7 gânduri despre &8222;Ioan Andone, supărat pe noua conducere a lui Dinamo&8221;

 1. Tot respectul pentru Ando ,dar unde ati fost pana acum :Te inteleg ca ai platit o loja sau ati platit voi gloriile clubului ,dat va intreb cand a fost Dinamo in cadere libera unde erati.Statea ti toti ascunsi si cantati prohodul .Lasati oamenii sa si faca treaba .Sper din toata inima sa iasa ceva bun.RESPECT

  Apreciază

  1. Da, d-le Ando, ati reprezentant Dinamo intr-o perioada importanta, când lui Dinamo ii era bine. Când i-a fost rau, decat sa dati o mana de ajutor ati preferat sa cereti sa o ia de la zero, adica din liga a 4 – a. Da, d-le Ando, voi sunteti trecutul, iar suporterii, prezentul si viitorul. Foarte bine spun noii investitori!

   Apreciază

 2. AI PERFECTA DREPTATE DOMNULE LUPU Când Dinamo a retrogradat și a căzut într.o situatie foarte proasta din toate punctele de vedere toate legendele foștii mari fotbaliști dinamovisti au câștigat mii de scuze sa nu vina sa ajuta Chiar și Lupescu sau Lucescu au găsit scuze ca nu poate sa se întoarcă la Dinamo ca sunt datorii mari sau nu au stadion Acuma dacă a venit cineva sa ajute și a pomenit numele lor nu le convine Sa vina sa ajute ca nu se opune nimeni

  Apreciază

 3. AI PERFECTA DREPTATE DOMNULE LUPU Când Dinamo a retrogradat și a căzut într.o situatie foarte proasta din toate punctele de vedere toate legendele foștii mari fotbaliști dinamovisti au câștigat mii de scuze sa nu vina sa ajuta Chiar și Lupescu sau Lucescu au găsit scuze ca nu poate sa se întoarcă la Dinamo ca sunt datorii mari sau nu au stadion Acuma dacă a venit cineva sa ajute și a pomenit numele lor nu le convine Sa vina sa ajute ca nu se opune nimeni

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s