Andrei Nicolescu, lăudat de un fost colaborator: ”E un băiat inteligent”

Andrei Nicolescu, avocatul care deține 60% din Red&White 2022 Management, societatea care a preluat pachetul majoritar de acțiuni al SC Dinamo 1948 SA (80,7758%), a ost lăudat de către Florin Manea, impresarul colaborând cu omul de afaceri în trecut la Rapid.

Florin Manea a lucrat cu Andrei Nicolescu la Rapid, impresarul în postura de director sportiv, iar avocatul ca vicepreședinte al clubului și finanțator. Nicolescu a fost esențial în promovarea giuleștenilor în Liga 1, dar a fost înlocuit după promovarea în primul eșalon, el acuzându-i pe Victor Angelescu și pe Daniel Nicolae pentru îndepărtarea sa.

Acum, acesta a devenit acționar la Dinamo, alături de finanțistul Eugen Voicu, cei doi încercând să aducă alături de ei mai mulți oameni de afaceri.

”Pe Andrei Nicolescu îl știu de la Rapid, am lucrat cu el. E avocat. Eu cât am lucrat cu el am lucrat bine, nu am avut ce să-i reproșez. Singura chestie e că el a stat mai în umbră, majoritatea contrelor le-am avut cu Angelescu (n.r. – Victor Angelescu, actualul acționar al Rapidului, alături de Dan Șucu), care se erija în conducătorul suprem.

E un băiat inteligent, un băiat care mi s-a părut… Cu toate că multă lume nu-l suferea la Rapid, a fost omul care a pus bazele acestui club. Mi s-a părut că a fost alungat urât, după parteneriatul pe care l-a avut cu Angelescu. Sper să reușească la Dinamo, să fie lăsat să se implice. Cu el, nu cred că Dinamo e pe mâini rele. Ideea lui, să aducă mai mulți afaceriști, e genială. Să vedem dacă acești afaceriști se vor băga sau nu vor dori să se implice.

Eu cred că cei de la Dinamo au dreptate, când nu vor neapărat foști fotbaliști în posturi de conducere. Câți foști mari jucători au devenit niște președinți sau manageri sportivi extraordinar de buni? Chiar și pentru postul de director sportiv trebuie să fim exigenți. Nu înseamnă că dacă ai jucat fotbal te și pricepi la chestiile din afara terenului. Majoritatea oamenilor din posturile de conducere la cluburile respectabile sunt oameni cu școală, care s-au specializat în domeniul ăsta, care au un ochi format. Sunt foarte mulți foști agenți de jucători, care au îmbrățișat meseria asta, pentru că noi avem deja ochiul format pe scouting”, a spus Florin Manea, pentru sport.ro.

CITESTE SI:

David Irimia, titular la numai 16 ani. Cum a primit vestea tânărul dinamovist

Meciul echipei naționale a României nu va fi transmis în direct la TV! Anunțul FRF

Edi Iordănescu are la dispoziţie toţi jucători convocaţi

3 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu, lăudat de un fost colaborator: ”E un băiat inteligent”&8221;

Lasă un răspuns