Video I Valentin Ghionea, încrezător înaintea dublei cu THW Kiel

În optimi, Dinamo va întâlni puternica echipă Kiel, într-un adevărat meci de gală.

Partida tur, este programată miercuri, 22 martie, la ora 19:45, în Polivalenta din Bucureşti, iar returul este programat o săptămână mai târziu în Germania.

Duelul din play-off-ul Ligii Campionilor a fost prefațat de cel mai important marcator român în Champions League, Valentin Ghionea.

”Este o dublă împotriva unei echipe foarte bune din campionatul german, știm cine este Kiel, are un buget foarte mare, încercăm să ne facem treaba, să facem două partide cât mai bune. Sunt meciuri de care pe care, cu încărcătură mare, cu atmosferă frumoasă, cu suporteri, vor fi sălile pline.

Ne-am pregătit bine tot sezonul zic eu și cred că contează mult forma de moment, cred că dacă vom face un meci bun acasă, avem șanse. Avem ceva probleme medicale, dar în mare parte suntem ok, toți jucătorii sunt pregătiți. Noi pregătim câte ceva special, meciul acesta ne dorim să îl câștigăm, am muncit un an întreg pentru dubla această și ne dorim să câștigăm.

Știm că toate echipele de acum înainte sunt puternice, suntem în cărți, avem șansele noastre, chiar dacă este Kiel în fața noastră, avem și noi șansanoastră. Handbalul a crescut la Dinamo, suporterii își doresc să vadă astfel de meciuri, știu ce înseamnă, vor fi alături de tine”, înainte de meci cu THW Kiel.

CITESTE SI:

Xavi Pascual, înaintea partidei cu THW Kiel: ”Eu am încredere în echipa mea”

Andrei Nicolescu, lăudat de un fost colaborator: ”E un băiat inteligent”

David Irimia, titular la numai 16 ani. Cum a primit vestea tânărul dinamovist

3 gânduri despre &8222;Video I Valentin Ghionea, încrezător înaintea dublei cu THW Kiel&8221;

Lasă un răspuns