Xavi Pascual, înaintea partidei cu THW Kiel: ”Eu am încredere în echipa mea”

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, se pregătește de play-off-ul Ligii Campionilor. Acolo, unde o va întâlnii pe THW Kiel.

Partida tur, este programată miercuri, 22 martie, la ora 19:45, în Polivalenta din Bucureşti, iar returul este programat o săptămână mai târziu în Germania.

Duelul dintre cele două formații a fost prefațat de antrenorul lui Dinamo, Xavi Pascual.

”Am lucrat toată săptămâna, dar știm că e foarte complicat, jucăm acasă și vedem care echipă va juca la nivelul maxim. Nu vreau să spun nimic despre echipa, să dau informații, mâine aflați.

Cred cel mai important este că am lucrat mult în această săptămână, avem un plan pentru meciul de mâine, dar vedem cât vom reuși să jucăm de bine. Încercăm să câștigăm, dar nu cred că am pierdut vreun meci înainte de a juca, noi știm că avem posibilitatea de a câstiga, de a atinge nivelul celor de la Kiel, dar ei își doresc să câștige trofeul.

Nu e vorba de procent, cât dai, e problema e că e un meci împotriva unei echipe puternice, care are jucători pe toate pozițiile puternice. Pentru noi este incredibil, întâlnim o forță, am jucat cu PSG, Veszprem, e o petrecere pentru noi.

Galeria lui Dinamo va fi 100% cu echipa, o să jucăm cu 8 jucători mâine, dar s-ar putea ca 8 jucători să nu fie suficient într-un meci cu Kiel. Cred că e un moment important pentru handbalul românesc, echipa de club a atins un nivel mare, vedem cum poate ajuta și echipa națională.

Mâine nu e problemă de buget, mâine jucăm cu avantajul de a evolua acasă, nu e problema de bani, dacă un jucător are salariu mare sau nu, Kiel e Kiel, Dinamo e Dinamo. Eu am încredere în echipa mea, dacă vom respectă planul, avem oportunitatea de a ține aproape de ei, asta e cel mai important. Kiel a marcat 40 de goluri, ultima oară a marcat 23, în handbal nu știi când este un meci cu multe sau puține goluri”, a declarat Xavi Pascual înainte de meci.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu, lăudat de un fost colaborator: ”E un băiat inteligent”

David Irimia, titular la numai 16 ani. Cum a primit vestea tânărul dinamovist

Meciul echipei naționale a României nu va fi transmis în direct la TV! Anunțul FRF

3 gânduri despre &8222;Xavi Pascual, înaintea partidei cu THW Kiel: ”Eu am încredere în echipa mea”&8221;

Lasă un răspuns