Amical pentru Dinamo cu o formație din Liga 1

Liga 2 a intrat într-o pauză competițională, pentru meciurile echipelor naționale, ultima până la finalul sezonului, care sperăm să o readucă pe Dinamo în prima ligă.

Clubul Dinamo a dat și el trei dinamoviști echipei naționale U20. Mai exact, pe selecționerul, Daniel Pancu, i-a convocat pe ”câinii” Denis Oncescu, Ahmed Bani şi Costin Amzăr.

Cel din urmă, a fost la un pas să absenteze de la această convocare. Deoarece, meciul cu Buzău a fost unul extrem de dur din păcate, buzoienii au fost extrem de agresivi și în partea a doua, Costin Amzăr a fost accidentat după o intrare de roșu, dar arbitrul Flueran a dat doar cartonaș galben. Amzăr nu a mai putut continua meciul și existau temeri că ar putea fi vorba de o accidentare mai gravă pentru tânărul dinamovist.

Din fericire, veștile sunt foarte bune în această privință și Costin Amzăr nu are probleme.

Echipa națională Under 20 a României va disputa două meciuri de pregătire în următoarea perioadă. Pe 23 martie, de la ora 17:00, ”tricolorii mici” vor întâlni Portugalia, jocul fiind programat să se dispute pe Estadio Municipal, Mafra. Pe 27 martie, elevii lui Daniel Pancu vor merge la Sandnes, unde vor da piept cu Norvegia pe stadionul OsterHus Arena.

Amical pentru Dinamo!

Dinamo are programat un meci de pregătire în week-end, sâmbătă, de la ora 12:00, în baza de pregătire de la Săftica, după cum au anunțat adversarii din amical, echipa de prima ligă, Petrolul Ploiești. Va fi un test de pregătire interesant, împotriva unei echipe de prim eșalon, în care Burcă va putea testa și jucătorii care au evoluat mai puțin în ultimele două meciuri.

CITESTE SI:

Maghiarii se ţin de ”glume”! Anunţul făcut de FRF

Avancronică I Dinamo Bucureşti – THW Kiel

Video I Valentin Ghionea, încrezător înaintea dublei cu THW Kiel

3 gânduri despre &8222;Amical pentru Dinamo cu o formație din Liga 1&8221;

Lasă un răspuns