Om de afaceri, hotărât să investească la Dinamo: ”Am avut primele discuții”

După ce Red&White a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, mai mulți oameni de afaceri s-ar fi arătat interesați de a se implica la clubul din Ștefan cel Mare.

Unul dintre numele apărute în spațiul public a fost cel al lui Claudiu Florică, afaceristul care a vrut și în trecut să preia Dinamo, alături de un alt milionar, din zona Golfului.

După implicarea lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, Florică, acum, este pregătit să-și ducă planul la bun sfârșit și se arată din nou interesat de a investi la Dinamo.

Totuși, toată situația depinde de ceva important, vital pentru Dinamo: implementarea noului plan de reorganizare

”Da. Sunt hotărât. De fapt, nu a mai intervenit nimic din momentul în care am avut primele discuții. Planurile mele au rămas aceleași. Acum, totul depinde de formalități, de tot ce se va întâmpla. Când va fi clar totul, pe hârtie, veți afla. Totul depinde de acel plan de reorganizare, de formalizare.E clar că totul se învârte în jurul lui.

Trebuie să știm câți bani trebuie puși și alte detalii de acest gen. Probabil, vor fi și mai mulți oameni de afaceri interesați după «Plan». Dacă investiția ce se vrea e pe 3 ani și jumătate, ce, cum … Nu e nicio eschivă, totul este la vedere.

Nu s-a mai întâmplat nimic de când am zis «da» prima dată, doar că între timp s-a depus noul plan de reorganizare. Se speră că va fi aprobat. Ar fi foarte bine, ca Dinamo să poată amplifica gradul de renaștere”, a declarat Claudiu Florică potrivit Gazetei Sporturilor.

După ce tranzacția cu Ionuț Negoiță pentru preluarea lui Dinamo a picat, în 2019, Florică a fost implicat în conducerea clubului englez Charlton.

Florică a mai fost implicat în fotbal. A lansat clubul Regal Sport Club din București, care a încheiat și un parteneriat cu academia marelui Atletio Madrid.

Milionarul a fost parteneri de afaceri cu Călin Popescu Tăriceanu și a fost implicat în celebrul dosar Microfost, care a trimis în spatele gratiilor mai mulți demnitari și afaceriști români.

7 aprilie 2023 este data în care se va întruni Adunarea Generală a Creditorilor pentru a vota aprobarea noului plan de reorganizare, apoi judecătorul sindic va avea ultimul cuvânt.

CITESTE SI:

Lovitură majoră pentru Nicolae Badea! Cercetat pentru fraudă

Amical pentru Dinamo cu o formație din Liga 1

Maghiarii se ţin de ”glume”! Anunţul făcut de FRF

3 gânduri despre &8222;Om de afaceri, hotărât să investească la Dinamo: ”Am avut primele discuții”&8221;

Lasă un răspuns