Handbal I Ante Kuduz, prima reacție după Dinamo – Kiel 28-41: ”Trebuie să acceptăm realitatea”

Dinamo și Kiel s-au întâlnit miercuri seară într-un duel de gală pentru echipa noastră, dar și pentru tot handbalul românesc masculin.

Susținută de 5.000 de fani din tribune, Dinamo n-a putut face față echipei cu 4 trofee ale Ligii Campionilor în palmares. La pauză, tabela indica scorul de 19-11 în favoarea germanilor.

Kiel a continuat să domine partida și în repriza a doua. Nemții au depășit pragul de 40 de goluri înscrise în meciul de la București. În final, cei de la Kiel s-au impus la o diferență uriașă, de 13 goluri (n. r. scor final 28-41), iar misiunea ”dulăilor” în contextul calificării se anunță aproape imposibilă. Returul se va disputa peste o săptămână, în Germania.

Ante Kuduz a vorbit după înfrângerea de la Sala Polivalentă și nu s-a ferit să recunoască superioritatea grupării din Germania.

”Nu am avut șanse prea multe, Kiel e cea mai tare echipă din lume. Ne-am pregătit mult pentru acest meci, dar trebuie să acceptăm realitatea. Jucăm acolo pentru victorie, dar apoi o să ne concetrăm pe campionatul intern.

E simplu e o diferență mare de valoare. A fost un meci istoric pentru Dinamo. La anul vom fi mai puternici, meciurile cu Kiel sunt lecții pentru noi”, a declarat handbalistul dinamovist la finalul partidei.

Echipa pregătită de Xavi Pascual va încerca să întoarcă scorul în returul programat miercuri, pe 29 martie, însă misiunea ”dulăilor” este una extrem de dificilă.

Dinamo joacă pentru prima dată în fazele eliminatorii ale competiţiei.

THW Kiel a câştigat Liga Campionilor de patru ori (2007, 2010, 2012, 2020) şi a mai jucat patru finale, plus o medalie de bronz.

CITESTE SI:

Handbal I Concluziile lui Xavi Pascual, după înfrângerea suferită de Dinamo în fața lui Kiel

“Dulăii”, învinși în tur al play-off-ului Ligii Campionilor

Om de afaceri, hotărât să investească la Dinamo: ”Am avut primele discuții”

3 gânduri despre &8222;Handbal I Ante Kuduz, prima reacție după Dinamo – Kiel 28-41: ”Trebuie să acceptăm realitatea”&8221;

Lasă un răspuns