Handbal I Cum comentează Stanislav Kasparek înfrângerea cu Kiel

Susținuți de 5.000 de fani din tribune, ”dulăii” au avut o seară complicată în Sala Polivalentă, miercuri seră și au fost învinși scor 28-41, de Kiel în turul play-off-ului pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Într-o atmosferă superbă făcută de suporterii dinamoviștii, elevii lui Xavi Pascual au început foarte bine partida și au deschis scorul, însă germanii și-au arătat valoarea, iar, la pauză, tabela arăta o diferență de opt goluri în favoarea lui Kiel.

Nu s-au schimbat prea multe după pauză, iar la finalul partidei, Dinamo a pierdut la diferență de 13 goluri.

Stanislav Kasparek și Ante Kuduz au fost cei mai buni marcatori ai lui Dinamo, cu câte șase goluri, însă au marcat și Alex Pascual (cinci goluri), Mohamed Shebib (trei goluri), Lazar Kukic (două goluri) și Eduardo Martinez (un gol).

Din partea celor de la THW Kiel, s-au remarcat Sander Sagosen (șase goluri), Eric Johansson (șase goluri), Miha Zarabec (șase goluri) și Rune Dahmke (cinci goluri).

După înfrângerea la mare diferență de pe teren propriu, inter dreapta din Ștefan cel Mare, Stanislav Kasparek a comentat înfrângerea cu Kiel și se declară încrezător în meciul retur.

”Ne-am pregătit mai mult de o săptămână, știam totul despre ei, dar nu am reușit să aplicăm în meci. Ne așteptam la un meci dur, ei sunt una dintre cele mai bune echipe din Europa, dar 41 de goluri sunt prea multe. Au fost mai buni și în atac, și în apărare, din toate pozițiile, aceasta e realitatea.

Ei sunt în top de mulți ani, noi construim o echipă. Avem nevoie de timp, trebuie să ne antrenăm mai mult și să fim mai buni. Sper să lăsăm o imagine mai bună la meciul retur”, a spus cehul la finalul meciului.

Dinamo va avea o misiune dificilă în Germania. Returul va avea loc săptămâna viitoare, iar echipa calificată o va întâlni, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin, pe PSG.

Dinamo s-a calificat în optimi după ce s-au poziționat pe locul cinci în Grupa A. Elevii lui Xavi Pascual au înregistrat 13 puncte într-o grupă cu PSG, Magdeburg, Telekom Veszprem, GOG, Wisla Plock, PPD Zagreb și Porto.

Dinamo joacă pentru prima dată în fazele eliminatorii ale competiţiei.

THW Kiel a câştigat Liga Campionilor de patru ori (2007, 2010, 2012, 2020) şi a mai jucat patru finale, plus o medalie de bronz.

CITESTE SI:

Handbal I Ante Kuduz, prima reacție după Dinamo – Kiel 28-41: ”Trebuie să acceptăm realitatea”

Handbal I Concluziile lui Xavi Pascual, după înfrângerea suferită de Dinamo în fața lui Kiel

“Dulăii”, învinși în tur al play-off-ului Ligii Campionilor

3 gânduri despre &8222;Handbal I Cum comentează Stanislav Kasparek înfrângerea cu Kiel&8221;

Lasă un răspuns