Vlad Iacob, lăudat de de noua conducere: ”Este un lucru extraordinar” + Mesaj către suporteri

Dinamo a început o nouă eră, după ce compania Red&White a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean.

Andrei Nicolescu, avocatul care deține 60% din Red&White 2022 Management, societatea care a preluat pachetul majoritar de acțiuni al SC Dinamo 1948 SA (80,7758%), are numai cuvinte de laudă la adresa administratorului special, Vlad Iacob.

”Ce a reușit să facă Vlad în condițiile în care a fost Dinamo, este un lucru extraordinar, cum a reușit el cumva să adune puținii oameni care mai erau în curte la Dinamo, să îi facă să tragă și să organizeze clubul că să fie la limita apei, este un lucru pe care puțini l-ar fi realizat și vreau să îl felicit pentru alegerea pentru modul în care a colaborat cu Ovidiu, când erau puțini jucători, să aducă echipa la nivel de play-off, lucru care nu îl credea posibil. Mie mi se pare că reușita pentru ca noi, eu și Eugen și toți ceilalți suntem în echipă cu el, este o reușită personală foarte tare”, a spus Andrei Nicolescu la GSP Live.

Dinamo pare că a trecut de perioadă critică în care s-a aflat odată cu retrogradarea, perioadă în care falimentul părea iminent.

Puțini au rămas alături de club în momentele grele, fanii reușind într-o perioadă critică să țină clubul în viață. Andrei Nicolescu, a remarcat acest lucru și a ținut să îi felicite pe suporterii dinamoviști.

”Dacă nu exista PCH sau fanii lui Dinamo, eu nu mai puteam sta de vorba cu tine, ce au făcut în ultimii trei ani, este de neegalat. Relația cu reprezentanții lor este corectă și în interesul lui Dinamo, eu nu am observat o tendință ca interesele personale sau de grup să fie împinse sau exacerbate de interesele clubului. Avem o relație foarte bună și acest club se poate dezvolta alături de fani. Sunt reprezentativi pentru brand”, a transmis noul președintele a lui Dinamo.

Totodată, Nicolescu a avut cuvinte de laudă și la adresa administratorului judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu: ”Un administrator judiciar într-o societatea în insolvență este doctorul care vine lângă pacient, îi prescrie ce trebuie să facă. Dânsul este alături de noi și avem o comunicare foarte bună, lucrurile o să se așeze. Sunt proceduri și termene pe care trebuie să le respectăm”.

CITESTE SI:

Andrei Nicolescu, noi detalii despre planurile de viitor în Ștefan cel Mare

Dinamo și-a aflat programul etapelor 2 și 3 din play-off

Handbal I Cum comentează Stanislav Kasparek înfrângerea cu Kiel

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, lăudat de de noua conducere: ”Este un lucru extraordinar” + Mesaj către suporteri&8221;

Lasă un răspuns