Andrei Nicolescu, noi detalii despre planurile de viitor în Ștefan cel Mare

După ce Red&White a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, clubul nostru este în plin proces de reorganizare, nu doar în ceea ce privește zona financiară, unde a fost depus un nou plan de reorganizare.

Este necesară o reorganizare administrativă a clubului, care să ducă clubul la nivelul următor. Andrei Nicolescu, acționar majoritar în Red&White Management, dar și președinte al clubului Dinamo, a vorbit în această dimineață la GSP Live despre construcția clubului, despre atrage investițiilor și planurile de viitor ale clubului.

”Dinamo este într-o zonă în care nu vine cineva să o salveze, nu o să fie salvată. Am reușit prin conexiunile mele, prin capacitatea de a arăta oamenilor ce se poate face, am reușit să construiesc o nouă pălărie de încredere. Ca și brand, este imens, noi credem dacă sistemul în care funcționează un club nu se schimbă, banii vor fi mereu insuficienți. Dacă cineva da toți banii pentru Dinamo, sistemul va crea o gaură din nou, trebuie să optimizăm sistemul și să înțelegem de ce performanța se face cheltuind banii eficienți.

Primul mod de optimizare exponențial pentru fotbalul din România, se supraplatesc anumite poziții din club pentru oameni cu experiență fotbalistică. Datorită notorietății din fotbal, au capacitatea de a convinge anumiți oameni că au capacitatea managerială de a gestiona lucrurile în zona de business, administrativă, ieșirile din criză. În fotbalul românesc, ieșirea din criză înseamnă cheltuieli și nu duce decât la o criză și mai mare”.

”Eu nu sunt un investitor sau acționar, eu sunt cel care reușește alături de Eugen să coaguleze o mâna de antreprenori din România. Omul de lobby în zona financiară este Eugen Voicu, modul în care gândește un model de business structurat, pe mine mă definește că am un plan, l-am pus pe hârtie, am spus cu exemple clare ce se poate face. Avem un roadmap pentru următorii 4 ani din iunie și cam asta mă definește. Voi rămâne un acționar nesemnficativ, trebuie să punem la masă niște antreprenori români, care să fie relevanți fiecare în felul lui, dar nu decisiv.

O să fie niște anunțuri în viitor, sunt mulți ași în mână, ce e cel mai important, noi toți ne-am focusat pe două chestiuni esențiale, aprobarea unui nou plan de reorganizare și licențierea clubului pentru anul viitor. Sunt probleme majore pentru licențiere, dar încercăm să optimizăm procesul, până la licențiere, să facem acest lucru. Ne-am focusat pe un nou plan de reorganizare, credem că sunt făcute corecte acum, nu facem tam-tam pe aceste teme”.

”Construcția noii arene a fost un factor de decizie în ceea ce privește expunerea, am văzut și știu din experiența anterioară, momentul de euforie va fi maxim, coeziunea la cote foarte mari”.

”Urmează să vină oameni de afaceri, oameni importanți din zona de business, pot fi reprezentativi pentru zona românească, au un C.V și înțeleg structura unei afaceri și cred că sunt și oameni care sunt fani, în zona de admirație a sportului rege”.

(n. r. Relația cu Nicolae Badea”: ”L-am cunoscut pe Badea începând cu negocierile cu Serdean, a ajutat în finalizarea negocierilor, începând din acel moment am avut niște întâlniri cu dansul, în care am discutat principii de dezvoltare. Mi-a împărtășit din experiențele lui, am spus ce vreau să fac, am făcut o promisiune că vom avea întâlniri săptămânale, să încercăm să exploaram această modalitate de a se apropia din nou de Dinamo. Am discutat principii, zone de dezvoltare. Mie mi se pare că poate fi un om care să fie alături de Dinamo în viitor, dar nu depinde de mine”.

Clubul trebuie să se reașeze și adminstrativ să funcționeze corect. Cum comunică cu fanii să fie o revoluție, stand afară de fenomen până de curând, mă uitam la maniera cum se comunica, nu e ce trebuie. Fanii nu primesc ce trebuie să primească fanii.

Încercăm cu Vlad și alături de tineri voluntari să regândim modalitatea cum venim în fața fanilor, ați văzut mici schimbări în privința canalului propriu de comunicare. Sportiv ne dorim o reașezare, dar vrem să facem niște pași mici, concreți, fără să schimbăm ceva din mers esențial. Din experiența mea, așa cum spuneam, în zona fotbalului există aparența unei crize, se iau decizii hotărâtoare, nu duc decât la crize și mai mari”, a declarat Andrei Nicolescu pentru sursa mai sus citată.

CITESTE SI:

Dinamo și-a aflat programul etapelor 2 și 3 din play-off

Handbal I Cum comentează Stanislav Kasparek înfrângerea cu Kiel

Handbal I Ante Kuduz, prima reacție după Dinamo – Kiel 28-41: ”Trebuie să acceptăm realitatea”

3 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu, noi detalii despre planurile de viitor în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns