”Tricolorii” U20 au egalat pe final Portugalia, cu o execuție superbă de la distanță

Naționala U20 a României a remizat în fața reprezentativei similare a Portugaliei, scor 1-1, în primul amical al anului pentru tricolori.

România a fost dominată de Portugalia, care a combinat lejer până în preajma careului lui Sava. Jucătorii lui Daniel Pancu au încercat doar prin acțiuni individuale. Ianis Stoica a avut o șansă bună, a șutat de la distanță, mingea a fost deviată și a trecut alături.

Portughezii au continuat să domine, fiind blocați în ultimul moment de apărare României. Au avut și o mare ocazie, în minutul 32, prin Carvalho. Portughezul s-a înălțat peste apărarea ”tricoloră”, a ajuns la minge și a trimis cu capul în transersală, aceasta fiind cea mai mare ocazie din prima repriză.

Portugalia a deschis scorul după o oră de joc, prin Santos. El a trimis din voleu la colțul scurt, la capătul unei acțiuni colective care a făcut franjuri apărarea României. Lusitanii au continuat asaltul și au fost aproape de gol în minutul 83, când portarul Sava a avut două intervenții șa aceeași fază.

Din nimic, România a egalat, 4 minute mai târziu. Mogoș a trimis un șut fantastic de la peste 20 de metri. Balonul a atins ușor transversala și a intrat în plasă, fără șanse pentru portarul portughez.

În lotul convocat de selecționerul Daniel Pancu, fac parte și trei dinamoviști: Denis Oncescu, Ahmed Bani şi Costin Amzăr.

A fost primul meci din acest an pentru echipa pregătită de Daniel Pancu.

România U20 va juca și împotriva Norvegiei, tot în deplasare, pe 27 martie, de la ora 19:00.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, lăudat de de noua conducere: ”Este un lucru extraordinar” + Mesaj către suporteri

Andrei Nicolescu, noi detalii despre planurile de viitor în Ștefan cel Mare

Dinamo și-a aflat programul etapelor 2 și 3 din play-off

3 gânduri despre &8222;”Tricolorii” U20 au egalat pe final Portugalia, cu o execuție superbă de la distanță&8221;

Lasă un răspuns