Meciul echipei naționale a României nu va fi transmis în direct la TV! Anunțul FRF

Federația Română de Fotbal, a anunțat că meciul echipei naționale U20 a României din Norvegia nu va putea fi urmărit la TV.

FRF a anunțat că meciul pe care echipa națională U20 a României îl va disputa în compania Norvegiei, în deplasare, nu va fi transmis în direct la TV.

Această situație a apărut din cauza faptului că televiziunile locale nu vor filma întâlnirea, astfel că posturile interesate din România nu vor avea ce să preia. Anunțul oficial a fost făcut de Federația Română de Fotbal, prin intermediul site-ului oficial.

”Meciul cu Norvegia nu va mai fi produs de televiziunea locală și, din păcate, nu va putea fi transmis live”, se arată în comunicatul transmis de Federația Română de Fotbal. Forul a precizat că întâlnirea cu Portugalia, care va avea loc, de asemenea, în deplasare, va putea fi urmărită pe canalul Digi Sport și pe platforma frf.tv.

Selecționerul U20, Daniel Pancu, a convocat și trei dinamoviști, pe Denis Oncescu, Ahmed Bani şi Costin Amzăr.

Echipa națională Under 20 a României va disputa două meciuri de pregătire în următoarea perioadă. Pe 23 martie, de la ora 17:00, ”tricolorii mici” vor întâlni Portugalia, jocul fiind programat să se dispute pe Estadio Municipal, Mafra. Pe 27 martie, elevii lui Daniel Pancu vor merge la Sandnes, unde vor da piept cu Norvegia pe stadionul OsterHus Arena.

CITESTE SI:

Edi Iordănescu are la dispoziţie toţi jucători convocaţi

Florin Bratu și-a găsit echipă! Prima reacție a fostului antrenor al lui Dinamo

Vlad Iacob dezvăluie implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Meciul echipei naționale a României nu va fi transmis în direct la TV! Anunțul FRF&8221;

Lasă un răspuns