Dinamo, la un pas să devină club milionar: ”Nu există echipă în România să aibă asemenea investitori!”

Dorin Șerdean a vândut pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, iar suporterii dinamoviști au răsuflat ușurați, după ce clubul a ajuns să aibă un nou acționariat.

Cu toate acestea, om de afaceri Adrian Thiess a făcut un anunț care nu îi va bucura deloc pe dinamoviști. Echipa ar fi ratat investiții de milioane de euro.

Adrian Thiess este organizatorul care l-a adus pe Leo Messi pentru prima dată la Bucureşti, în amicalul dintre Barcelona şi Dinamo din 2012, a dezvăluit că oamenii de afaceri pe care i-a propus puteau transforma Dinamo într-un club milionar. Potrivit spuselor sale, aceștia ar fi fost dispuși să investească sume de care nu a mai beneficiat nicio formație din campionatul românesc.

Numele lor a rămas, însă, învăluit în mister, pe fondul contractului de confidențialitate dintre părți. Cert este că mutarea a avut șanse să se realizeze, dar a picat în ultimul moment.

”Eu ştiu cine erau. Nu există nicio echipă în România care să aibă astfel de investitori. Nu am cum să zic pentru că am un contract, un Non-Disclosure Agreement (n.r. contract de confidenţialitate) semnat, prin care evident nu pot să îl fac public, dar cu siguranţă ar fi arătat altfel peisajul. Ar fi fost bine pentru toate echipele. În fine. Este o poveste trecută”, a declarat Adrian Thiess pentru fanatik.ro.

Cu toate că Dinamo a ratat șansa uriașă de a deveni un club milionar, omul de afaceri și-a exprimat convingerea că viitorul sună bine sub umbrela noului grup financiar. Discuția purtată cu Andrei Nicolescu, pentru care are numai cuvinte de laudă, l-a convins că este vorba despre un proiect serios.

”Știu foarte bine (n.r. ce se întâmplă la Dinamo), pentru că, evident, mă văd cu domnul Badea foarte des şi discutăm şi acest lucru. L-am cunoscut pe unul dintre ei (n.r. noii proprietari), este un avocat foarte smart.

Mi-a povestit în mare ceea ce îşi doreşte acolo şi chiar cred că aceşti investitori fac ceea ce îşi propun. Este o altă abordare. Nu vreau să comentez de altcineva. Dar cred că vor face un lucru bun. Acum, repet, o discuţie la o cafea.

Este un brand foarte puternic în România care, din păcate, a fost distrus sau condus prost. Cu siguranţă, dacă există o echipă de oameni cu viziune, pot să repoziţioneze Dinamo pe harta fotbalului european sau măcar românesc”, a mai spus Adrian Thiess, respingând vehement posibilitatea de a se implica financiar la Dinamo.

CITESTE SI:

Precizările FRF pentru suporterii naționalei României, după ce UEFA a deschis o procedură disciplinară

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu #TITLUL19 pe masă

România U20, înfrângere fără drept de apel în meciul de pregătire cu Norvegia

3 gânduri despre &8222;Dinamo, la un pas să devină club milionar: ”Nu există echipă în România să aibă asemenea investitori!”&8221;

Lasă un răspuns