Concluziile lui Mircea Rednic după succesul obținut de România cu Belarus. ”Trei puncte importante”. Pe cine a remarcat ”Puriul”

României a învins, marţi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Belarusului, în al doilea meci din preliminariile Euro-2024.

Au marcat Stanciu ’17 şi Burcă ’19, pentru România, respectiv Marozau (86) pentru Belarus.

Mircea Rednic, fostul antrenor de la Dinamo, a urmărit de pe Arena Națională partida dintre România și Belarus, câștigată de ”tricolori” cu scorul de 2-1.

După meci, ”Puriul” a analizat succesul obținut și face apel la optimism din partea suporterilor, având în vedere că România a început bine campania de calificare la EURO 2024, cu șase puncte din tot atâtea posibile, și este pe locul doi, la egalitate cu Elveția și la patru puncte distanță de următoarea clasată.

Tehnicianul a remarcat surpriza provocată de Andorra în Kosovo, rezultat care a sporit șansele reprezentativei noastre la o calificare la Campionatul European din 2024.

Rednic i-a remarcat în jocul din această seară pe marcatorii României, Nicolae Stanciu și Andrei Burcă.

”O primă repriză foarte bună, mi-a plăcut. E normal, cu emoții, mai ales că puneți voi presiune pe antrenori, pe jucători. Sunt 3 puncte importante. Bine că n-a câștigat Kosovo, deci suntem în grafic. La cum s-a jucat Israel – Kosovo, e nesperat rezultatul. Ăsta e fotbalul.

Lasă că e bine, că oricum i-am criticat pe ai noștri că nu au jucat, că trebuia să le dăm 4 sau 5 celor din Andorra și uite că Kosovo a făcut egal cu ei. Important e ca noi să câștigăm cu ei.

Avem 6 puncte, haideți să fim și pozitivi. Au fost și schimbări, mai ales de la meciul trecut. Chiar mi-a plăcut prima repriză. A doua repriză, nu știu, așa suntem noi, nemulțumiți.

Elveția, ați văzut că i-a prins și le-a dat 5. La cum a jucat Belarus, chiar vorbeam cu prietenii mei și spuneam că parcă sunt mai slabi ca Andorra. Am câștigat cu emoții.

Stanciu mi-a plăcut, Burcă mi-a plăcut. Trebuie să credem, e important pentru imaginea fotbalului românesc, nu ne-am mai calificat de nu știu când la un Mondial sau European”, a spus Mircea Rednic, după meciul dintre România și Belarus.

Pentru România urmează primul test important din această campanie, pe 16 iunie, în Kosovo.

Clasamentul Grupei I:

Elveția – 6 puncte
România – 6 puncte
Kosovo – 2 puncte
Andorra – 1 puncte
Israel – 1 punct
Belarus – 0 puncte

CITESTE SI:

Avancronică I THW Kiel – Dinamo București

Edward Iordănescu a prins curaj după victoria cu Belarus: „Trebuie să trecem la următorul nivel”. Ce nemulțumire are după succesul de pe Arena Națională

Victorie cu emoții pe Arena Națională. Cum arată clasamentul în grupa României, după primele două meciuri

3 gânduri despre &8222;Concluziile lui Mircea Rednic după succesul obținut de România cu Belarus. ”Trei puncte importante”. Pe cine a remarcat ”Puriul”&8221;

Lasă un răspuns