Campania ” Om la Om” continuă!

Campania ”Om la Om” se bucură de un adevărat succes în rândul fanilor dinamoviști.

Astfel, campania produsă de programul Doar Dinamo București continuă și pentru meciul de la Dej. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook al programului DDB:

”OM la OM, la DEJ!

Împreună, noi atingem lucruri imposibile. Ce facem noi, OM la OM, contează. Suntem mândri, așa că mâine, și în ziua următoare, și în viitor, când vă veți simți descurajați, sau obosiți, amintiți-vă de ce am realizat împreună! Amintiți-vă de sprijin, de entuziasm, de victoriile noastre!

Intră pe shop.programddb.ro și alege-ți jucătorul. Fă echipă cu el și bucură-te de victorie alături! Tricourile OM la OM pentru meciul cu Unirea Dej sunt disponibile in shop. Tricoul costă 1.750lei și îl vei primi acasă, după meci, împreună cu semnătura jucătorului pe care l-ai ales.

Vom lupta până la ultima picătură de energie! În teren! În peluză! Dacă ceva nu va merge bine, vom fi acolo și vom schimba asta! Dar nu ne vom teme! Când suntem OM la OM, cea mai mare teamă a noastră să fie doar că putem fi puternici dincolo de orice închipuire! Ne ascultăm inima! Suntem OM la OM! Iubim Dinamo!

În viața asta mai avem ceva de făcut! Să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!”, se arată în mesajul publicat de Doar Dinamo București.

Pentru meciul de duminică, de la ora 16:00, dinamoviștii au primit nu mai puțîn de 1500 de bilete din partea gazdelor, dar conform gazdelor, toate biletele puse în vânzare au fost epuizate.

CITESTE SI:

Mircea Rednic nu uită și nu iartă: „Nimeni nu plătește, nimeni nu e tras la răspundere?”

Cornel Dinu pune tunurile pe Edi Iordănescu: ”Mi se pare de neacceptat!”

Concluziile lui Mircea Rednic după succesul obținut de România cu Belarus. ”Trei puncte importante”. Pe cine a remarcat ”Puriul”

3 gânduri despre &8222;Campania ” Om la Om” continuă!&8221;

Lasă un răspuns