Unirea Dej este decisă să impresioneze cu Dinamo: ”Ne motivează faptul că apărem la TV”

Dinamo a început play-off-ul cu o remiză pe teren propriu, cu Gloria Buzău, scor 1-1. În etapa a 2-a, echipa noastră se va deplasa la Dej, pentru meciul cu Unirea. Cele două echipe sunt la egalitate, 32 de puncte, dar ”câinii roșii” au avantajul golaverajului.

Miza jocului de duminică este cel puțin locul de baraj, iar cine învinge are prim-planul și mai poate spera să continue lupta pentru cele două locuri ce duc direct în Liga 1.

Înaintea partidei cu Dinamo, portarul celor de la Dej, Dorian Railean (29 de ani), susține că este motivat să facă o partidă mare în meciul cu echipa noastră.

”Obiectivul conducerii a fost menținerea în liga secundă, dar fiecare a vrut să fim cât mai sus. Nu ar fi miracol să promovăm, poți spune că ar fi o minune doar când stai acasă și nu faci nimic. Acum, se văd roadele muncii noastre și ale staff-ului. Ne-am atins visul, play-off, acum vrem să forțăm mai mult.

Ne motivează faptul că apărem la TV, că ne urmărește România. Ne motivează și că vorbim toți românește. Eu sunt singurul străin, dar cu pașaport românesc. Cea mai ușoară cale de a ajunge la Liga 1 este să promovezi cu propria echipă”, a declarat Dorian Railean pentru gsp.

Railean a avertizat în privința echipei noastre: ”Dinamo nu a traversat cea mai bună perioadă în primele etape, apoi și-a revenit impresionant. Nu prea cred că va mai pierde puncte, are trupă bună. Sperăm să-i batem din nou, ca astă vară, dar partida va fi mult mai dificilă. Totuși, jucăm acasă, e un meci pe care vor fi toți ochii, vrem victoria.

Sunt de doi ani la Dej, aici jucăm fără presiune, poate de aceea am ajuns până la acest nivel. Pe noi ne avantajează faptul că oricine poate bate pe oricine în acest sezon de liga a doua”, a mai declarat goalkeeper-ul.

Duelul dintre Unirea Dej și Dinamo va avea loc duminică, 2 aprilie, de la ora 16:00.

În sezonul regulat, Unirea Dej a învins Dinamo, scor 3-2, după un meci intens disputat la Clinceni, în etapa a 4-a.

Sold-out pentru întâlnirea Unirea Dej – Dinamo

Stadionul ”Unirea” din Dej are o capacitate de 3.000 de locuri. Astfel, tichetele s-au vândut ca ”pâinea caldă”, așa cum a anunțat conducerea clubului clujean. Prin urmare, jocul se va disputa cu casa închisă.

CITESTE SI:

Campania ” Om la Om” continuă!

Mircea Rednic nu uită și nu iartă: „Nimeni nu plătește, nimeni nu e tras la răspundere?”

Cornel Dinu pune tunurile pe Edi Iordănescu: ”Mi se pare de neacceptat!”

3 gânduri despre &8222;Unirea Dej este decisă să impresioneze cu Dinamo: ”Ne motivează faptul că apărem la TV”&8221;

Lasă un răspuns