Mircea Rednic nu uită și nu iartă: “Nimeni nu plătește, nimeni nu e tras la răspundere?”

Dinamo îşi propune revenirea în Liga I după calificarea din play-off-ul ligii secunde.

Mircea Rednic a antrenat-o ultima dată pe Dinamo la finalul anului 2021, într-un moment dificil al echipei. În ciuda tuturor condiţiilor, tehnicianul a făcut tot ce a depins de el pentru a menţine speranţele vii şi a le oferi jucătorilor un climat optim pentru a reuşi rezultate, lucru recunoscut de foştii săi elevi.

Chiar dacă a fost demis în ultimul sezon, Rednic s-a oferit să revină la Dinamo și după retrogradarea echipei, dar nu a fost dorit de actuala conducere a ”câinilor”.

Ieri, Rednic a fost prezent pe Arena Naţională, unde a urmărit România – Belarus, iar tehnicianul a suprins prin declaraţiile pe care le-a făcut despre Dinamo. Acesta a dezvăluit că a fost gata să preia Dinamo, ca investitor şi ca antrenor, dar nu a fost dorit la echipă.

”Puriul” a trimis ”săgeți” către cei care administrează clubul, spunând că, după retrogradare, ”cei care au greșit sunt încă acolo”.

Singurul șef de la Dinamo care a făcut parte din organigrama clubului și în sezonul precedent este Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, care a condus destinele ecgipei împreună cu Iuliu Mureșan.

“Puteam să fiu în Liga 1, dar mă recuperez (n.r. după operația la șold). Nu mai vreau să iau echipe așa, vreau să iau de la început, să mi-o formez eu. Abia aștept!

La Dinamo, m-am oferit și antrenor, și investitor și nu m-au sunat. Ce să mai? Au venit alții, ei nu sunt investitori, sunt acționari pentru moment.

S-a vrut să scăpăm de Șerdean, am scăpat. Stai că și-a luat numai 100.000, mai are de luat. M-am oferit, nu au avut nevoie de mine, nici ca investitor. Au mers pe mâna mea, dar s-au rătăcit.

Nu plătește nimeni? S-a ajuns în Liga 2 și nimeni nu e tras la răspundere? Ei mai vin la conferințe și zâmbesc. Normal că vor ca insolvența să dureze până în 2030, salariul rămâne, e ok, suporterii adună bani. E salvată echipa, e altceva, din moment ce au venit. Dacă bat la Dej, au șanse de promovare”, a afirmat Mircea Rednic la finalul meciului de pe Arena Națională.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 43p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.

Mircea Rednic a antrenat ultima oară la Dinamo

Mircea Rednic a avut cinci ”mandate” la Dinamo și, fără îndoială, ultimul a fost cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, și a bifat doar o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

Rapid, FCM Bacău, Al-Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Alania, Xazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron, Al-Faisaly, Poli Iași și Viitorul sunt celelalte echipe pe care le-a pregătit Mircea Rednic.

CITESTE SI:

Cornel Dinu pune tunurile pe Edi Iordănescu: ”Mi se pare de neacceptat!”

Concluziile lui Mircea Rednic după succesul obținut de România cu Belarus. ”Trei puncte importante”. Pe cine a remarcat ”Puriul”

Avancronică I THW Kiel – Dinamo București

3 gânduri despre &8222;Mircea Rednic nu uită și nu iartă: “Nimeni nu plătește, nimeni nu e tras la răspundere?”&8221;

Lasă un răspuns