Video I Dinamo și-a stabilit obiectivul în play-off

Dinamo se află pe o pantă ascendentă în ultimele luni. A acces în play-off, iar suporterii au un singurul gând, acela dea a revenii în Liga 1.

Același obiectiv a fost stabilit și te antrenorul echipei noastre, Ovidiu Burcă. Asta după ce, la începutul sezonului, primele rezultate anunțau mai curând o luptă pentru evitarea retrogradării în Liga a treia.

”În play-off trebuie să schimbăm lucrurile, să accelerăm la maxim. Eu am cerut intensitate, aici trebuie să lucrăm. Vorbesc de intensitate fizică, tactică, asta trebuie lucrat la fiecare antrenament. De aceea am și dorit amicalul cu Petrolul, o echipă bună care s-a bătut pentru primele locuri în prima divizie. O echipă cu jucători buni, m-a mulțumit acest meci.

Noi trebuie să ne ridicăm nivelul zi de zi. Am spus-o după meciul cu Timișoara, nu vreau să creadă nimeni că acesta a fost un obiectiv și ne putem relaxa. Obiectivul nostru este să promovăm, nu există altceva”, a transmis Ovidiu Burcă

Sold-out pentru întâlnirea Unirea Dej – Dinamo

Stadionul ”Unirea” din Dej are o capacitate de 3.000 de locuri. Astfel, tichetele s-au vândut ca ”pâinea caldă”, așa cum a anunțat conducerea clubului clujean. Prin urmare, jocul se va disputa cu casa închisă.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare, este de părere că avantajul echipei este revenirea suporterilor alături de echipă.

”Mă bucură că suporterii sunt din nou alături de noi, ceea ce am văzut la Sibiu, pe Arcul de Triumf, mă face fericit. Cred că și ei simt că se schimbă lucrurile, că nu mai continuăm cu scandalurile și situațiile penibile.

Îmi amintesc cum era vara viitoare, nu eram în discuții cu Dinamo, dar sufeream când veneam că acest club a devenit batjocura tuturor. Nu puteam să concep așa ceva, de aceea vrem să îi facem pe fani să simtă că aparțin iar de un club care i-a făcut cândva fericiți”, a spus Burcă.

Câinii au început a doua parte a sezonului cu un egal, în disputa cu Gloria Buzău, scor 1-1. Deși fanii au considerat acest rezultat un semieșec, tehnicianul lui Dinamo este mulțumit de faptul că echipa lui nu a pierdut contra formației antrenate de Adrian Mihalcea.

”Eu cred că am câștigat un punct. În playoff fiecare punct va conta, nu o să putem să dominăm toate meciurile, sunt adversari putenici. Din punctul meu de vedere Gloria Buzău are cel mai bun lot din echipele din față. O echipă puternic fizic, cu jucători care pot face diferența oricând, are fundași centrali foarte buni, știu jocul, buni pe benzi, cu jucători ca Boiciuc, Vali Alexandru. Au și un antrenor pragmatic, cu mare experiență chiar și internațională. Eu așa îi văd, foarte puternici”, susține tehnicianul lui Dinamo.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 43p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.

CITESTE SI:

Video I Ovidiu Burcă, detalii despre conferința de presă în care a pus tunurile pe jucători: ”Am vrut să stopez mentalitatea păguboasă care exista în vestiarul lui Dinamo”

Ovidiu Burcă a dezvăluit ce la motivat să creadă în calificarea în play-off: ”Am realizat că putem”

Handbal I Alex Pascual, încântat de succesul obținut de Dinamo în Germania

3 gânduri despre &8222;Video I Dinamo și-a stabilit obiectivul în play-off&8221;

Lasă un răspuns