Video I Dinamo a intrat într-o nouă eră! Detalii despre proiectul ”Dinamo 2028”

Dinamo a intrat într-o nouă eră și un nou mod de conducere, orientat către management. corportativ.

Dan Gătăianțu, CFO și Acționar al Red&White Management 2022 S.R.L, a oferit un interviu în care a vorbit despre proiectul ”Dinamo 2028” :

”Proiectul Dinamo 2028 își propune nu să salveze o situație nesalvabilă, strict din punct de vedere al companiei, își propune să aducă acest brand,această companie Dinamo acolo unde îi este locul. Lucrând pe acest proiect, am început să înțelegem cât de mare este această valoare, a brandului Dinamo. Este o emoție foarte puternică care a crescut organic în urma ultimilor 75 de ani. Este purtată nu numai de fani într-un mod incredibil, o vedem și cât interacționăm cu angajații din compania Dinamo. Susțin în condiții dificile, compania e în procedura de insolvență de mai bine de 1 an.

Proiectul își propune ca în decurs de 5 ani de zile să aducem clubul și compania Dinamo acolo unde îi este locul. În viziunea proiectului, clubul Dinamo o să fie cel mai respectat club de fotbal din România. Pare o frază, dar cel mai respectat club de fotbal din România. Toată emoția asta, toate sacrificiile, a tuturor, angajaților, fanilor, partenerilor, să avem iar un zâmbet pe față. Să ne gândim la ce putem reuși și ce vrem pentru compania și club. Pentru a deveni realitate, avem nevoie de 5 lucruri. Numărul 1, de unde pornim, care este valoarea pe care vrem să o creștem. Vorbim de valoarea clubului, acest spirit.

Pe locul 2 vorbim de echipa, pentru că și acum las la o parte platitudinile, importantă echipei este cel mai mare atu, activ. Echipa dacă este formată din profesioniști care se complementeaza, asta am încercat să fim, să avem părțile acoperită. Sportiv, guvernanță, dar și antreprenorială, de experiență a lui eugen, pe piață de capital.

Toată cele 3 sunt expertize diferite, să găsești oameni care să lucreze la același loc. Proiectul este setat pe 5 ani de zile, noi o să urmărim viziunea proiectului, o să apară tot felul de provocări. Aceste provocări pot fi gestionate de acești oameni. AI nevoie de oameni din diverse backgrounduri, să găsească rapid soluții.

Avem o echipă frumoasă acum, există echipe fără patron. Ideea este și aici cred că putem schimba paradigmă, în strategia noastră și aici ar fi al treilea pilon. Vreau să spun un lucru important, eu nu judec și nimeni nu ar trebui să judece asupra modelului cu un patron sau modelul cu guvernanță corporativă. Îți da un cadrul de siguranță pe termen lung prin care poți integra un proiect. Proiectul își propune ceva extraordinar, cel mai respectat club de fotbal din România.

Pe parcursul proiectului trebuie să avem stabilitate, prin guvernanța asta o să avem. Proiectul da emoție, da speranță, este un factor motivant pentr toată echipa. Lumea are nevoie.

Pe derularea proiectului, implementarea lui, pe perioada următoare de 5 ani de zile o să avem nevoie de aporturi de capital de 14 milioane de euro. Această sumă include investiții într-o valoare în jumătate de sumă, investiții în baza sportivă, jucători, în fan shopuri, în companie.

Ne vor permite performanță mai bună, asta o să facă că performanța să crească, ca noi în final să realizăm viziunea proiectului”, a declarat Dan Gătăianțu, CFO și Acționar al Red&White Management 2022 S.R.L.

CITESTE SI:

Gălățenii sunt în alertă înaintea duelului cu Dinamo: ”Din păcate pentru noi, ăsta chiar e un handicap”

Handbal I Care este relația dintre Alex Pascual și tatăl său: ”Știm să delimităm foarte bine lucrurile”

Video I Laude pentru galeria lui Dinamo: ”Dinamo are cea mai frumoasă galerie din Europa!”

3 gânduri despre &8222;Video I Dinamo a intrat într-o nouă eră! Detalii despre proiectul ”Dinamo 2028”&8221;

Lasă un răspuns