FABULOS! David Popovici a ajuns la 6 titluri naționale într-o săptămână: ”Vreau să fiu un înotător cât mai complet”

Sportivul de la CS Dinamo, a câştigat, duminică, a şasea medalie de aur la Campionatul Naţional de înot pentru seniori, tineret şi juniori, el impunându-se în proba de 100 m fluture.

David Popovici a câştigat, duminică, a şasea medalie de aur la Campionatul Naţional de înot pentru seniori, tineret şi juniori, el impunându-se în proba de 100 m fluture.

Popovici a parcurs distanţa în 52.30 secunde

”Cine spune că nu e obosit în ultima zi de concurs minte. Din nou, vă mulțumesc că ați venit. Datorită vouă reușim să performăm. Știu că am foarte mulți prieteni și apropiați în tribună. Ei sunt acolo, în miezul inspirației și motivării mele. Vreau să văd de ce sunt în stare, nu doar la 100 și 200 metri liber.

Vreau să fiu un înotător cât mai complet. Pentru JO trebuie să îmi calculez și mai bine programul. Voi merge la JO și sunt destul de sigur că am baremul B și pentru celelalte probe. Mai am o ștafetă astăzi, va fi greu, dar e important să nu te minți că va fi ușor. O să fie greu!”, a declarat Popovici la finalul probei.

David Popovici, aur după aur

David Popovici a mai câştigat la CN probele de 50 m liber, 100 m liber, 100 m spate, 50 m fluture şi 400 m liber.

CITESTE SI:

Video I Ovidiu Burcă, pregătit de confruntarea cu Steaua: ”Ținând cont de rivalitate, va avea un pic mai multă…”

Video I Viitorul director sportiv a lui Dinamo: ”În România aceste goluri sunt extrem de rare”

Înot I ”Racheta României” zboară către JO de la Paris!

3 gânduri despre &8222;FABULOS! David Popovici a ajuns la 6 titluri naționale într-o săptămână: ”Vreau să fiu un înotător cât mai complet”&8221;

Lasă un răspuns