Rivalii din Ghencea sunt temători înaintea meciului cu Dinamo: ”Este un meci important”

Dinamo se pregătește de derby-ul cu CSA Steaua, din Ghencea, contând pentru etapa a patra din play-off-ul ligii secunde, se joacă marți, 18 aprilie, de la ora 19:00.

Înaintea ”Unicului Derby”, jucătorii ”militarilor” a prefațat partida. Angajații MApN, Bogdan Chipirliu și Laurențiu Corbu, au făcut câteva declarații înaintea meciului cu Dinamo.

”Nu contează când e pus meciul cu Dinamo. Poate fi fixat în orice zi a săptămânii, la orice oră. Nu există. Noi trebuie să fim pregătiți. Nu pot să zic că m-am bucurat că au prins play-off-ul, dar nici nu-mi pare rău. Vom mai juca două meciuri cu ei, sunt convins că vor fi frumoase, cum a fost cel de pe Arena Naționala. Mă aștept să vină foarte multă lume la meci”, a spus Bogdan Chipirliu.

Colegul său din echipă, Laurențiu Corbu a spus într-un interviu pentru un trus de presă, că: ”Nu sunt cuvinte mari, nu sunt cuvinte mici, ne dorim să facem un joc bun și cu Iașiul, și cu Dinamo, să luăm câte 3 puncte deoarece avem un obiectiv și va trebui să ni-l atingem până la finalul sezonului. În același lucru, vrem să le facem o bucurie oamenilor care ne susțin, mai ales că vor veni mulți la meciuri.

Este un meci important. Dar tot 3 puncte sunt în joc. Dacă vom câștiga și cu Iași, și cu Dinamo, vom fi mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

Este important pentru CV-ul fiecăruia, fiecare vrea ca obiectivul să fie îndeplinit cu succes”, a declarat Corbu.

Fostul ”jucător” din Ștefan cel Mare, i-a răspuns și tehnicianului, Ovidiu Burcă, care a declarat că CSA Steaua nu ar fi avut voie să fie în play-off, dacă nu are drept de promovare, întrucât poate influența anumite meciuri.

”Ne-am câștigat locul de play-off pe teren, nu văd de ce nu am fi avut voie în această fază a competiției atât timp cât am acumulat punctele necesare. Cât despre meci, cu siguranță ne așteaptă unul greu. Dinamo joacă bine, dar și noi am arătat de atâtea ori că putem arăta un fotbal foarte bun.

Mă stimulează cele 3 puncte, acelea mă bucură cel mai mult să le obțin”, a mai spus Laurențiu Corbu înainte de CSA Steaua – Dinamo.

Bilete pentru Steaua – Dinamo

Partida programată, marți, 18 aprilie, se va juca pe stadionul Ghencea.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online myticket.ro.

PREȚURI BILETE:

Sectoare Dinamo: 15 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Cu șapte puncte după primele trei etape din play-off-ul Ligii 2, Dinamo ocupă locul patru în clasament, cu 38 de puncte.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 44 puncte;
CSA Steaua – 43p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 33p;
Unirea Dej 32p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

S-au pus în vânzare biletele pentru dinamoviști la derby-ul cu CSA Steaua

FABULOS! David Popovici a ajuns la 6 titluri naționale într-o săptămână: ”Vreau să fiu un înotător cât mai complet”

Video I Ovidiu Burcă, pregătit de confruntarea cu Steaua: ”Ținând cont de rivalitate, va avea un pic mai multă…”

3 gânduri despre &8222;Rivalii din Ghencea sunt temători înaintea meciului cu Dinamo: ”Este un meci important”&8221;

Lasă un răspuns