BREAKING NEWS I Mircea Rednic revine în Liga 1!

Fostul jucător și antrenor a lui Dinamo, Mircea Rednic (61 ani) revine în Campionatul României, după o lungă perioadă de absență.

Marți dimineața, UTA Arad a anunțat despărțirea de Laszlo Balint (44 de ani), antrenor care se afla pe bancă din luna noiembrie a anului trecut.

UTA traversează un moment greu în SuperLigă, acolo unde ocupă locul 14 în clasament. Pentru a crea un șoc la echipă înaintea unor meciuri extrem de importante, conducătorii arădeni au decis să-l demită pe Laszlo Balint, tehnician care se afla la al doilea mandat pe banca grupării arădene.

Mircea Rednic este alegerea conducătorilor de la UTA Arad pentru a prelua banca tehnică după despărțirea de Laszlo Balint. Antrenorul a semnat un contract valabil până la finalului următor, iar prima ”provocare” cu care se confruntă la noua echipă va veni peste două zile, când ”Bătrâna Doamnă” se duelează cu Universitatea Cluj în semifinalele Cupei României.

“În urma unei analize profunde și îndelungate a situației din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun – chiar dacă nicio parte nu și-a dorit acest lucru, însă am ținut toți cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înțelegere amiabilă de reziliere. Le dorim succes în continuare tuturor, mulțumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârșitul sezonului 2023-2024.

Îi mulțumim domnului Rednic – fotbalist și antrenor cu rezultate deosebite pe plan național și internațional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor.

Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!”, se arată în comunicatul oficial postat de UTA.

CITESTE SI:

Scandal în fotbalul românesc! FRF a dezvăluit numele arbitrilor din Liga 2 și Liga 3 suspecți că joacă la pariuri

Avancronică I Dinamo București – Politehnica Iași

Video I Dani Iglesias, înaintea partidei cu Poli Iași :”Trebuie să ne facem jocul și să câștigăm”

3 gânduri despre &8222;BREAKING NEWS I Mircea Rednic revine în Liga 1!&8221;

Lasă un răspuns