Concluziile lui Ovidiu Burcă după eșecul cu Poli Iași: ”Așa se întâmplă când o echipă tânără nu știe…”

Dinamo nu a reușit să scoată nimic din meciul jucat cu Poli Iași pe teren propriu, moldovenii plecând cu toate punctele de la București, după victoria cu 3-1.

”Câinii” au condus după golul lui Ghezali, dar s-au prăbuşit după o jumătate de oră de joc. Iar oaspeţii au preluat iniţiativa şi după ce au egalat înainte de pauză, au tranşat meciul în favoarea lor.

După meci, Ovidiu Burcă a transmis că golul primit în finalul primei reprize, de 1-1, a dus la căderea echipei noastre, mai ales din punct de vedere mental.

”Două reprize diametral opuse, așa se întâmplă când o echipă tânără nu știe să gestioneze un gol primit în final de repriză. Ne-am pierdut încrederea și am arătat rău în repriza a doua, din păcate.

Schimbarea lui Țîră ne-a schimbat dinamica jocului. Se accidentase.

Când iei un gol așa târziu, trebuie să ai caracter, să ai curaj, trebuie să învățăm asta. Am încercat la pauză să-i încurajez, să le ridic moralul. Din păcate, nu am reușit.

A fost o primă repriză foarte bună. Din păcate, în a doua repriză… Așa e când îți pierzi încrederea.

Promovarea directă, chiar dacă astăzi am pierdut, nu e jucată încă. Mai sunt puncte puse în joc, depinde cum vom gestiona acest moment”, a spus Ovidiu Burcă la finalul meciului cu Poli Iași.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 49 puncte;
  2. CSA Steaua – 47 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 38p;
  5. Gloria Buzău – 37p;
  6. Unirea Dej – 34p.

CITESTE SI:

Video I Dinamo condamnată la baraj!

Cauza absenței lui Dani Iglesias din primul 11

Dinamo – Poli Iași. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

3 gânduri despre &8222;Concluziile lui Ovidiu Burcă după eșecul cu Poli Iași: ”Așa se întâmplă când o echipă tânără nu știe…”&8221;

Lasă un răspuns