Dinamo GATA pentru Licență: ”Nu ar trebui să ne avem emoții”

Dinamo a fost învinsă în etapa 5 a play-off-ului, 1-3 cu Poli Iași, dar dinspre conducerea clubului nostru vin vești bune.

Dacă deocamdată, nu s-a rezolvat problema licenței lui Dinamo pentru prima ligă, Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului a anunțat în această seară că a primit asigurări din partea noului acționariat că acest aspect va fi rezolvat curând.

”Așteptăm zilele astea să vedem ce se întâmplă din punctul de vedere al infuziilor de capital necesar pentru licențiere. Până la data de 30 aprilie, această problemă trebuie rezolvată. Am înțeles că e ca și rezolvat. Dacă lucrurile vor sta așa, din punct de vedere sportiv, trebuie să fim obiectivi, să vedem unde suntem și să recunoaștem înfrângerea atunci când adversarul e mai valoros.

Nu vorbesc despre bani, despre salarii. Nu este o sumă exorbitantă, se poate plăti după părerea mea. Nu ar trebui să ne facem emoții că nu va fi plătită. Care e bucătaria internă, nu îmi permit să întreb. Pentru noi e important ca această societate să vină și să își facă datoria. În afară de PCH nu și-a făcut nimeni datoria. Acum e diferit. Avem niște oameni serioși și mă bazez că vor aduce banii necesari. Sunt mici întârzieri salariale, dar în general suntem bine”, a spus Răzvan Zăvăleanu la emisiunea Digi Sport Special.

Administratorul juridic al lui Dinamo a vorbit și despre noul plan de reorganizare al echipei, dar și despre informațiile apărute în ultimul timp în legătură cu vânzarea unor pachete de acțiuni.

”Suma a fost redusă cu aproape jumătate. E evident că va trebui să existe o concentrare și pentru plata restului de bani. Banii vor trebui plătiți cât mai repede posibil. Deocamdată nu avem un termen.

Așteptăm să vedem ce zice judecătorul sindic în această privință. Singura problemă e cu banii care trebuie plătiți. Sumele prevăzute în planul respectiv sunt mult mai mari. Nu sunt sustenabile astăzi și ar fi bine ca noul plan să fie confirmat cât mai repede astfel încât să intrăm pe o direcție normală. Trebuie să luăm în calcul toate variantele, pentru că am avut acea surpriză neplăcută la prima modificare de plan. Sunt lucruri care nu țin de noi.

Urmează să vedem ce se întâmplă. Ambele variante au fost formulate bine din punct de vedere legal. Sper ca rezultatul să fie unul pozitiv.

Trebuie să vă spun că noua variantă de plan nu a luat în considerare varianta optimistă a promovării în prima ligă. Planul de reorganizare nou se bazează pe aportul acționarilor și suportul sponsorilor. Sunt întrunite toate condițiile legale, nu văd de ce nu s-ar aproba noul plan.

Suntem informați la modul general asupra faptului că există discuții, dar nu am intrat în amănunte privind procentele. Nu ne stă în atribuții. Ne-am ocupat de aceste probleme atâta vreme cât nu avea cine să se ocupe”, a mai spus Zăvăleanu.

Totuși, chiar dacă situația ”câinilor” este departe de a fi una ideală, Răzvan Zăvăleanu a transmis că în acest moment nu mai există riscului unui faliment la Dinamo:

”Au fost clipe grele legate de retrogradare, că mai sunt cinci jucători în lot. Eu am făcut niște declarații optimiste, iată că s-a îndeplinit. Nici nu trebuie să vorbim despre astfel de lucruri. Suntem acoperiți din toate punctele de vedere. Nu ar trebui ca suporterii să își facă griji din cauza unui eventual faliment. În acest moment, suntem departe de acest lucru”.

CITESTE SI:

Concluziile lui Ovidiu Burcă după eșecul cu Poli Iași: ”Așa se întâmplă când o echipă tânără nu știe…”

Video I Dinamo condamnată la baraj!

Cauza absenței lui Dani Iglesias din primul 11

3 gânduri despre &8222;Dinamo GATA pentru Licență: ”Nu ar trebui să ne avem emoții”&8221;

Lasă un răspuns