Leo Grozavu, uimit de FENOMENUL Dinamo: ”Vreau să felicit pe Dinamo!”

Chiar dacă Dinamo a pierdut în fața liderului, Politehnica Iași, oficialii moldovenilor recunosc că au avut de tras cu echipa noastră și recunosc acest lucrur.

Printre ei se numără și antrenorul lui Iași, Leo Grozavu. Tehnicianul apreciază munca depusă a tuturor dinamoviștilor, pentru salvarea lui Dinamo și pentru a fi o formație competitivă, chiar și în eșalonul secund.

Reamintim, că Dinamo a fost decimată, odată cu retrogradarea istorică.

”O partidă intensă, un meci frumos, spectaculos. Îmi felicit băieții, ne-am trezit după 0-1. Până atunci am avut multe momente de amorțeală, puteam să mai primim un gol. Contrar a ceea ce s-a întâmplat cu Steaua, acum am reușit să întoarcem rezultatul.

Sunt meciuri cu miză, cu suporteri, ne ambiționează și pe noi. Ne-am dori la fiecare meci o asemenea atmosferă. Vreau să felicit gazdele, pe Dinamo, pe Ovidiu pentru munca pe care o depune aici.

Ce a reușit să facă Ovidiu Burcă la Dinamo este de apreciat. Mă bucur că suporterii încurajează echipa chiar dacă pierd, am văzut că îi aplaudă și când ies de pe teren. Spune multe despre unitatea lor”, a spus Leo Grozavu la finalul meciului.

Pe lângă Leo Grozavu și Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer a anunțat că își dorește ca Dinamo și Iași, să meargă împreună în Liga 1.

”Eu am declarat că mi-aș dori o revenire în prima ligă, braț la braț cu Dinamo. Pentru debutul de sezon, Dinamo a făcut o figură frumoasă. Știm ce a avut la dispoziție Burcă la începutul sezonului. Iașiul merită o echipă în Liga 1, revenirea Politehnicii.

Am suferit când a retrogradat Dinamo. Nu mă gândeam vreodată că mă bat cu Dinamo la revenirea în prima ligă, visam frumos că o să mă bat pentru titlu. Nu doar promovarea e importantă. Contează ca Poli Iași să se mențină în Liga 1, să supraviețuiască.

E posibil un baraj între Mircea Rednic (n.r. – antrenor UTA) și Dinamo. Sunt echipe cu greutate pe locurile de baraj în Liga 1 (n.r. – Chindia și UTA), cu maturitate, și va fi dificil pentru orice echipă din Liga 2 să treacă de baraj. Noi am încercat să ieșim din zona aia, pentru că știam că un meci cu o echipă din Liga 1 va fi dificilă”, a mai declarat Șfaițer.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 49 puncte;
  2. CSA Steaua – 47 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 38p;
  5. Gloria Buzău – 37p;
  6. Unirea Dej – 34p.

CITESTE SI:

”Ăsta era meciul care conta!” Reacțiile lui Marius Niculae și Ionel Dănciulescu după Dinamo – Poli Iași

Cornel Șfaițer, mesaj de încurajare pentru Dinamo: ”Braț la braț cu Dinamo”

Dinamo GATA pentru Licență: ”Nu ar trebui să ne facem emoții”

4 gânduri despre &8222;Leo Grozavu, uimit de FENOMENUL Dinamo: ”Vreau să felicit pe Dinamo!”&8221;

Lasă un răspuns