Florin Răducioiu, critic după eșecul cu Poli Iași: ”Nu este de ajuns această dârzenie a suporterilor”

Dinamo a pierdut partida cu Poli Iaşi, în ultimul meci din a cincea etapă a play-off-ului Ligii 2, scor final 1-3.

Golul echipei noastre fiind înscris de Ghezali, în minutul 22, în timp ce pentru Poli Iaşi au marcat Harrison (42) şi Roman (57, 68).

La finalul jocului de la stadionul Arcul de Triumf, fostul mare jucător al echipei naţionale a României și a lui Dinamo, a comentat jocul prestat de elevii lui Burcă, în partid de pe Arcul de Triumf.

Răducioiu a văzut un joc solid al lui Dinamo în prima repriză, dar totul s-a năruit după golul încasat pe finalul acesteia.

De asemenea, Răducioiu nu s-a ferit de cuvinte atunci când a venit vorba să critice nivelul slab pe care îl arată o mare parte din jucătorii ”câinilor” la majoritatea meciurilor cu liderii Ligii 2.

”Marele Blond” a subliniat şi carenţele defensive ale lui Dinamo, echipă care a primit cinci goluri în ultimele două meciuri (0-2 cu CSA Steaua şi 1-3 cu Poli Iaşi).

”Au început foarte bine, prima repriză bună, dar sunt egalaţi la sfâşitul primei reprize. Văzusem deja anumite carenţe în jocul lor, această insistenţă de a ieşi cu mingea la picior din propriul teren nu poate să facă Dinamo.

La Dinamo nu este de ajuns această dârzenie a suporterilor, pe care o arată, trebuie şi jucători cu anumit nivel tehnic. Jucătorii de acum sunt limitaţi.

O echipă a Iaşiului mai experimentată, a profitat de greşelile jucătorilor de la Dinamo. Merită să promoveze în Liga 1.

Dinamo primeşte cinci goluri în două meciuri, asta spune multe despre carenţele din apărare”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

În urma rezultatului înregistrat pe Arcul de Triumf, Dinamo se află pe locul patru, cu 38 de puncte.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 49 puncte;
  2. CSA Steaua – 47 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 38p;
  5. Gloria Buzău – 37p;
  6. Unirea Dej – 34p.

CITESTE SI:

Leo Grozavu, uimit de FENOMENUL Dinamo: ”Vreau să felicit pe Dinamo!”

”Ăsta era meciul care conta!” Reacțiile lui Marius Niculae și Ionel Dănciulescu după Dinamo – Poli Iași

Cornel Șfaițer, mesaj de încurajare pentru Dinamo: ”Braț la braț cu Dinamo”

4 gânduri despre &8222;Florin Răducioiu, critic după eșecul cu Poli Iași: ”Nu este de ajuns această dârzenie a suporterilor”&8221;

Lasă un răspuns