Cornel Șfaițer, mesaj de încurajare pentru Dinamo: ”Braț la braț cu Dinamo”

Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer, a vorbit după victoria cu Dinamo, scor 3-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 2.

Oficialul celor de la Politehnica, cunoscut pentru apartenența sa față de echipa noastră, și-a exprimat la finalul meciului, dorința ca Dinamo și Iașul să revină în prima Ligă, unde să poarte vechile dueluri.

”Eu am declarat că mi-aș dori o revenire în prima ligă, braț la braț cu Dinamo. Pentru debutul de sezon, Dinamo a făcut o figură frumoasă. Știm ce a avut la dispoziție Burcă la începutul sezonului. Iașiul merită o echipă în Liga 1, revenirea Politehnicii.

Am suferit când a retrogradat Dinamo. Nu mă gândeam vreodată că mă bat cu Dinamo la revenirea în prima ligă, visam frumos că o să mă bat pentru titlu. Nu doar promovarea e importantă. Contează ca Poli Iași să se mențină în Liga 1, să supraviețuiască.

E posibil un baraj între Mircea Rednic (n.r. – antrenor UTA) și Dinamo. Sunt echipe cu greutate pe locurile de baraj în Liga 1 (n.r. – Chindia și UTA), cu maturitate, și va fi dificil pentru orice echipă din Liga 2 să treacă de baraj. Noi am încercat să ieșim din zona aia, pentru că știam că un meci cu o echipă din Liga 1 va fi dificilă”, a mai declarat Șfaițer.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

  1. Poli Iași – 49 puncte;
  2. CSA Steaua – 47 puncte;
  3. Oțelul Galați – 45p;
  4. DINAMO – 38p;
  5. Gloria Buzău – 37p;
  6. Unirea Dej – 34p.

CITESTE SI:

Dinamo GATA pentru Licență: ”Nu ar trebui să ne facem emoții”

Concluziile lui Ovidiu Burcă după eșecul cu Poli Iași: ”Așa se întâmplă când o echipă tânără nu știe…”

Video I Dinamo condamnată la baraj!

3 gânduri despre &8222;Cornel Șfaițer, mesaj de încurajare pentru Dinamo: ”Braț la braț cu Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns