Vlad Iacob, mesaj pentru dinamoviști: ”Asta încerc să le spun fanilor”

Dinamo este aproape de revenirea în Liga 1!

”Câinii” pare tot mai aproape de barajul de promovare, după ultimele două rezultate negative din play-off.

La ieșirea din cadrul Adunării Generale a FRF, Vlad Iacob a ținut să le transmită un mesaj fanilor în cazul în care echipa va ajunge la baraj.

”În ceea ce privește licența, lucrurile se vor rezolva și la noi. Sunt dezamăgit de ultimele rezultate. Totuși, trebuie să ne aducem aminte de unde am pornit. Asta încerc să le spun fanilor și să fie alături de noi.

Cât timp vom avea șanse matematice de a prinde un loc de promovare directă, vom trata fiecare joc ca pe o finală. Și dacă se va ajunge la baraj le transmit să fie alături de noi. Cu un stadion plin, putem face față oricărui club din liga 1. Rămân optimist pentru că nu-mi asumam acest proiect anul trecut, dacă nu eram așa”, a transmis Vlad Iacob.

LICENȚA CA ȘI REZOLVATĂ!

Chiar dacă Dinamo a pierdut în fața liderului, Politehnica Iași, oficialii lui Dinamo se mișcă!

Conducerea clubului nostru, a trimis o parte din banii necesari obținerii licenței, iar aceștia au intrat, în cursul zilei de luni, în conturile clubului.

Cel care a făcut viramentul este Claudiu Florică, omul de afaceri curtat de Red&White pentru a investi în club.

Răzvan Zăvăleanu, în calitatea de reprezentant al administratorului judiciar, cât și Vlad Iacob, administratorul special, au dat asigurări că Dinamo nu va avea probleme în acest sens. Același discurs l-a avut, în prealabil, într-un interviu, Eugen Voicu, acționarul Red&White (40%).

”Așteptăm zilele astea să vedem ce se întâmplă din punctul de vedere al infuziilor de capital necesar pentru licențiere. Până la data de 30 aprilie, această problemă trebuie rezolvată. Am înțeles că e ca și rezolvat”, a spus Zăvăleanu.

De altfel, Claudiu Florică a devenit nelipsit de la meciurile lui Dinamo după ce Red&White a preluat clubul de la Dorin Șerdean, acesta fiind un obișnuit al lojei dinamoviste. Așa s-a întâmplat și la meciul cu Poli Iași, de marți, partidă la care a fost prezent și Andrei Cionca.

Omul de afaceri care conduce Impetum Group este unul dintre posibilii investitori de la Dinamo.

Contactat telefonic, Andrei Nicolescu, acționar în cadrul Red&White 2022 Management, a oferit o explicație vagă pe marginea acestui subiect.

”Când se pronunță FRF, vom anunța licențierea. Vorbim vineri, după masă. Veți avea o confirmare oficială dacă vreți să știți ceva legat de acest aspect”, a spus oficialul dinamovist.

Pe plan sportiv, Dinamo a pierdut al doilea meci consecutiv din play-off, iar dorința promovării directe este din ce în ce mai departe. ”Câinii” se află la șapte puncte de Oțelul Galați, locul 3 care, în acest moment, promite un loc direct în Superligă. Mai mult, FC Buzău, echipa de pe locul 5, după victoria de acasă cu Steaua, s-a apropiat la un singur punct de alb-roșii.

CITESTE SI:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Gloria Buzău

Judecătorul a dat cu CIOCANUL și a anunțat când se judecă noul plan de reorganizare al lui Dinamo

Dinamo a virat banii pentru licență!

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, mesaj pentru dinamoviști: ”Asta încerc să le spun fanilor”&8221;

Lasă un răspuns