Impetum Group în negocieri cu Dinamo: ”Este un subiect foarte aprins, în care se pune foarte multă pasiune”

Dinamo este într-o perioadă de schimbări importante și tot mai mulți oameni de afaceri sunt interesați să vină în club.

După ce Claudiu Florică şi-a declarat public intenţia de a se implica financiar în noul proiect de la Dinamo, un alt milionar român este gata să se alăture conducerii din Ștefan cel Mare, Andrei Cionca, CEO şi co-fondator al Impetum Group, a confirmat că poartă deja tratative cu actualii acţionari ai ”câinilor roşii”, Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu.

Cionca nu a dorit să ofere amănunte despre cât de avansate sunt discuţiile şi s-a limitat să afirme că mai are încă multe nelămuriri asupra modului în care se vor împărţi acţiunile între viitori investitori de la Dinamo.

”Nu pot să dau, în acest moment, mai multe detalii. Este un subiect foarte aprins, în care se pune foarte multă pasiune. Nu am o imagine foarte clară asupra procesului care se întâmplă acolo, însă apreciez curajul lui Eugen (n.r. Eugen Voicu) și al lui Andrei (n.r. Andrei Nicolescu) și cred că au multe șanse să reușească”, a declarat Andrei Cionca.

Acesta are încredere în proiectul lansat de Voicu şi Nicolescu şi crede că Dinamo poate reveni la gloria de altădată.

”Sunt oameni cu credibilitate, să nu uităm că Andrei a fost parte din proiectul de succes al Rapidului. Ce au gândit ei (n.r. proiectul Red&White) reprezintă un model interesant, sănătos pentru fotbalul din România, însă nu pot să spun mai multe pentru că nu îmi este foarte clar. Cu mulți acționari trebuie să ai anumite reguli, o să vedem și, până atunci, le urez tot succesul din lume”, a adăugat Cionca.

Omul de afaceri a precizat că este un fan al lui Dinamo şi participă, alături de copiii săi, la meciurile alb-roșiilor. La derby-ul cu CSA Steaua, de pe “Arena Naţională”, Andrei Cionca a putut fi zărit în una din lojele oficiale atribuite oficialilor clubului Dinamo.

”Suntem frecvent pe stadion, eu și copiii. Sunt dinamovist, nu e vreun secret. Plângem, ne bucurăm la toate meciurile”, a mai spus Cionca.

Andrei Cionca este CEO & cofounder al Impetum Group. Din Impetum Group fac parte Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), ROCA (prima soluţie de consolidare a IMM-urilor româneşti care au un viitor valid) şi ROCA X (un proiect destinat start-up-urilor din piaţa de tehnologie).

CITESTE SI:

Gabriel Glăvan le răspunde fanilor dinamoviști: ”Curajul înseamnă dezvoltare, principii, încredere în decizii”

Vlad Iacob, mesaj pentru dinamoviști: ”Asta încerc să le spun fanilor”

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Gloria Buzău

3 gânduri despre &8222;Impetum Group în negocieri cu Dinamo: ”Este un subiect foarte aprins, în care se pune foarte multă pasiune”&8221;

Lasă un răspuns