Ionuț Lupescu, atac la adresa noului acționariat a lui Dinamo: ”Par să fie activiști”. Cum vede prezentul lui Dinamo

Compania Red& White este noul proprietar de la Dinamo. Firma îi are acționari pe Adrian Nicolescu și Eugen Voicu.

Invitat la emisiunea dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”, Ionuț Lupescu a vorbit deschis despre situația actuală a clubului Dinamo. Fostul fotbalist din Ștefan cel Mare nu are o părere prea bună despre noii acționari dinamoviști și i-a atacat pe actuali patroni de la Dinamo.

”Nu îi cunosc pe noii acționari, nu știu cât de bine intenționați sunt pentru că, cel puțin până acum pare că fac speculă, din ce văd că declară. Probabil au dreptate, poate eu nu sunt pregătit încă să conduc un club precum Dinamo, cu toate că am jucat pentru acest club când Dinamo reprezenta ”Miliția”, cum era pe vremuri.

Probabil că acum sunt oameni care par să fie activiști din vremea aceea, care să conducă clubul, sper să o facă bine. Până acum nu am văzut multe schimbări, deși toți sperăm la modificări în bine.

Partea tehnică face treabă cât de bine poate, un antrenor care are și el nevoie de experiență, se vede că acumulează de la etapă la etapă. Cel mai important este că băieții dau totul pe teren, fanii sunt alături de ei, toți îi încurajăm, doar că întrebarea este ce pot ei, asta mă îngrijorează”, a spus ostul director tehnic de la UEFA.

Ionuț Lupescu nu a mai ocupat nicio funcție în fotbal după proiectul din Arabia Saudită.

Dinamo luptă pentru promovarea în Superliga. Dinamo se bate cu Oțelul Galați și Gloria Buzău pentru ultimul loc care duce direct în prima ligă.

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Echipa noastră păstrează încă speranțe pentru ocuparea unui loc care asigură prezența în primul eșalon, dar Dinamo își poate asigura locul de baraj în cazul unui succes. Unirea Dej este o echipă solidă, care pierde foarte greu în această perioada și a obținut un nou rezultat surprinzător, pe teren propriu cu CSA Steaua.

Biletele pentru meciul cu Unirea Dej

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : 30 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (05/05)

Interval orar: 16:00 – 20:00;

Sâmbătă (06/05)

Interval orar: 09:30 – 15:30.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 7

DINAMO – Unirea Dej I Sâmbătă, 6 mai, ora 14:45

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Regretul lui Ionuț Lupescu: ”Nu a fost ceva concret”

FRF eroare de programare

FIFPRO cere retrogradarea directă a echipelor care intră în insolvență: ”Nu vor avea dreptul de a participa în competițiile profesioniste”

3 gânduri despre &8222;Ionuț Lupescu, atac la adresa noului acționariat a lui Dinamo: ”Par să fie activiști”. Cum vede prezentul lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns