Dinamo a scăpat de amenințarea lui Negoiță!

În urmă cu două săptămâni, fostul patron al lui Dinamo făcuse un anunț amenințător.

”Văd că nu se schimbă nimic. Nu s-a plătit ceea ce trebuia pentru Săftica. Așa că vom restricționa accesul. Mare lucru văd că nu se schimbă nici cu noua conducere. Dar probabil va face lucruri în scurt timp. Ce înseamnă restricționarea accesului? Să interzicem accesul și folosirea părții pe care noi o avem la Săftica.

Am vorbit cu colegii să rezolve problema. Nu știu care e datoria, nu știu dacă suma e considerabilă sau nu. Știu clar că suma lunară e una modică. E vorba de aproximativ o mie de euro pe lună. Dar nici măcar aceea nu s-a achitat, deși au fost inițiate niște discuții. Nu e OK!”, a spus Ionuț Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Conform trustului de presă, conducerea clubului din Ștefan cel Mare a rezolvat, momentan, problema. Oficialii s-au implicat pentru ca Ovidiu Burcă și compania să nu aibă niciun disconfort în finalul campionatului. Dinamo a plătit aproximativ 10.000 de euro din suma restantă pentru închirierea bazei Săftica.

”Cei de la club au plătit o sumă de 50.000 de lei în contul restanțelor, în perioada imediat următoare a rămas să mai vireze 30.000 de lei ca să se ajungă la zi. S-a achitat o parte, iar Negoiță a transmis că este de acord cu păsuirea pentru restul”, au publicat cei menționați mai sus.

CITESTE SI:

Iulian Mihăescu, reacționează după conflictul avut la meciul cu Dej

Volei feminin I Dinamo campioană națională!

Naționala de polo masculin performanță majoră!

3 gânduri despre &8222;Dinamo a scăpat de amenințarea lui Negoiță!&8221;

Lasă un răspuns