Oficial I Noi acționari la Dinamo București!

Dinamo caută promovarea în Liga 1, iar acest lucru depinde și de situația financiară a clubului nostru.

Astfel, în direct la prietenii noștri de la Radio Dinamo 1948, Eugen Voicu a anunțat că a fost mărită componența investitorilor cu alți trei acționari.

Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație al Red&White și acționar cu 40 la sută în cadrul companiei, a anunțat, luni, că alți doi oameni de afaceri au fost cooptați în structura societății care deține peste 80 la sută din SC Dinamo 1948 SA.

Claudiu Florică și Bogdan Pavel au fost cooptați în structura societății cu 10 la sută din cota socială.

În plus, oficialul lui Dinamo, a anunțat și Dan Gătăianțu, directorul financiar al clubului, este un alt membru, însă cu o cotă mai mică: 4 la sută.

”Există mai multă încăperi la Dinamo, există zona de suporteri, jucători, partea administrativă, fiecare are vibrația ei. Eu încerc să mă implic cât mai puțîn emoțional dacă se poate, pentru a lua decizii raționale, pentru a ne raporta ca la un business sănătos, dar îmi place. Atmosfera e bună și cred că vom reuși să construim ceva frumos împreună.

R&W a fost o companie care făcea parte dintr-un plan de suport pentru clubul Dinamo, dar trebuia să aibă un alt rol. Pentru că lucrurile nu au evoluat conform unui plan inițial făcut de un grup de investitori, am făcut acest vehicul pentru a interveni rapid în viață clubului, nu intervenea nimeni, clubul era aproape de faliment, am decis să construim acest vehicul. R&W este acționar majoritar și avem 5 acționari. Vrem să extindem numărul acționarilor și suntem în discuții cu mai multe potențial acționari.

În următoarele zile va fi și Dan Gătăiantu, CFO-ul clubului, cu 4%, încă 10% vor fi doi acționari care au venit prin niște companii, dar dacă este să ne raportăm la persoane, Claudiu Florică și Bogdan Pavel. Ei sunt new entry în Red&White Management. Vor avea câte 10% fiecare”, a spus Eugen Voicu.

Eugen Voicu, șeful Red&White, este asociat, prin Certinvest, cu Bogdan Nicolae Pavel în SC Pharma 1 Retail SRL, cu 46%. Pharma 1 este una dintre firmele conectate direct cu societățile controlate de Bogdan Nicolae Pavel, acesta din urmă deținând un procent de 3%. Pe lângă cei doi milionari, în Red&White a intrat și Dan Gătăianțu, directorul financiar al clubului, cu o cota mai mică, 4 %.

Claudiu Florica este cunoscut fanilor dinamoviști, omul de afaceri a mai fost aproape de a se implica la Dinamo în perioada în care clubul era patronat de Ionut Negoiță. De asmenea a fost implicat în acțiunile programului DDB , atât ca membru cât și prin sumele oferite la licitațiile organizate de către DDB. La fel că Bogdan Pavel și Claudiu Florica vă avea un pachet de 10% din Red&White.

Daniel Gaiatanu, CFO Red& White management va detine si el 4% din actiunile RED&White.

CITESTE SI:

Dinamo devine societate pe acțiuni. Modificări importante în structura clubului

Dinamo a scăpat de amenințarea lui Negoiță!

Iulian Mihăescu, reacționează după conflictul avut la meciul cu Dej

3 gânduri despre &8222;Oficial I Noi acționari la Dinamo București!&8221;

Lasă un răspuns