ANUNȚUL MOMENTULUI!!! Când va ieși Dinamo din insolvență

Dinamo primește vești bune, iar compania care deține Dinamo, Red & White, prin vocea lui Eugen Voicu, a anunțat cea mai așteptată veste pentru fanii dinamoviști și nu numai.

Acționar majoritar a lui Dinamo, a spus că speră ca FC Dinamo să iasă din insolvență în a doua jumătate a anului 2024, dar acest lucru depinde de mai mulți factori.

De asemenea, oficialul clubului nostru a mai precizat că speră ca noul plan de reorganizare al lui Dinamo să fie aprobat pe data de 15 mai, atunci când instanțele de judecată au fixat un nou termen.

Deși creditorii au votat noul plan de reorganizare, acesta a fost contestat în instanță de Radu Bîrlică, fost director de marketing la Dinamo, care a cerut judecătorului sindic anularea procesului verbal al Adunării Creditorilor și a Hotărârii Adunării Creditorilor prin care s-a aprobat modificarea planului de reorganizare inițial.

”Ieșirea din insolvență se face în funcție de mai mulți factori. Cred că asta se va întâmpla în a doua jumătate a anului viitor, poate chiar mai devreme, dar cu siguranță nu în acest an.

Noul plan de reorganizare e unul simplu și noi nu vedem motive pentru ca acesta să nu fie aprobat.

Dacă planul nu se va aproba, s-ar putea să avem o situație mai delicată, dar haideți să așteptăm termenul de pe data de 15 mai și vedem atunci”, le-a declarat Eugen Voicu, prietenilor noștri de la Radio Dinamo 1948.

CITESTE SI:

Video I Conducerea lui Dinamo a numit un nou membru în staff-ul tehnic

Oficial I Noi acționari la Dinamo București!

Dinamo devine societate pe acțiuni. Modificări importante în structura clubului

3 gânduri despre &8222;ANUNȚUL MOMENTULUI!!! Când va ieși Dinamo din insolvență&8221;

Lasă un răspuns