Video I Conducerea lui Dinamo a numit un nou membru în staff-ul tehnic

Reorganizare totală la Dinamo. Noul acționariat a lui Dinamo, au anunțat luni seară, a confirmat ceea ce fanii dinamoviști așteptau de mai multă vreme.

În Ștefan cel Mare se tot produc schimbări, mai ales la nivel administrativ. După noi acționari, la club a sosit și un director sportiv. Gabi Glăvan este alesul acționariatului.

Gabriel Glăvan a lucrat înainte la FRF, dar și ca șef de scouting la cluburi precum UTA sau Voluntari. Și a fost adus pe un post vital în organigrama ”câinilor”.

”Gabi Glăvan este oficial din această lună la clubul, este un expert de calitate pe zona aceasta și cu siguranță strategia este una pe termen mediu și lung, nu doar un suport pentru antrenor, dar va spune el ce planuri și-a făcut în colaborarea cu noi”, a transmis Eugen Voicu în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Radio Dinamo 1948.

Și administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob, a lăudat noul conducător al clubului.

”Este o persoană cu expertiză, un tânăr care a studiat foarte mult şi care lucrează în fotbal de la o vârstă foarte fragedă. A avut reuşite remarcabile, dar este puţin cunoscut pentru publicul larg, însă este o persoană compatibilă cu viziunea mea, a lui Burcă şi cu cea a managementului executiv.

Ceea ce pot să spun că dincolo de reuşitele de pe plan profesional, a identificat şi a recrutat jucători care au ajuns la un nivel foarte bun în România. A făcut scouting şi ştie să coordoneze şi care sunt metodologiile. Cu siguranţă va ajuta Dinamo şi m-a ajutat până acum pro bono. M-am sfătuit cu el în multe chestiuni”, a fost caracterizat Vlad Iacob, de către Eugen Voicu.

Oficialul lui Dinamo, a mai anunțat și numele oamenilor care vor investi la Dinamo. Eugen Voicu, unul dintre proprietarii companiei, a dezvăluit că omul de afaceri Claudiu Florică vine lângă echipa din Ștefan cel Mare. Un alt nume care va intra în acționariatul firmei este Bogdan Pavel.

”Există mai multă încăperi la Dinamo, există zona de suporteri, jucători, partea administrativă, fiecare are vibrația ei. Eu încerc să mă implic cât mai puțîn emoțional dacă se poate, pentru a lua decizii raționale, pentru a ne raporta ca la un business sănătos, dar îmi place.

Atmosfera e bună și cred că vom reuși să construim ceva frumos împreună. În următoarele zile va fi și Dan Gătăiantu, CFO-ul clubului, cu 4%, încă 10% vor fi doi acționari care au venit prin niște companii, dar dacă este să ne raportăm la persoane, Claudiu Florică și Bogdan Pavel. Ei sunt new entry în Red&White Management. Vor avea câte 10% fiecare”, a mai spus Eugen Voicu.

Video I Eugen Voicu, noi detalii din Ștefan cel Mare

CITESTE SI:

Oficial I Noi acționari la Dinamo București!

Dinamo devine societate pe acțiuni. Modificări importante în structura clubului

Dinamo a scăpat de amenințarea lui Negoiță!

3 gânduri despre &8222;Video I Conducerea lui Dinamo a numit un nou membru în staff-ul tehnic&8221;

Lasă un răspuns