David Popovici, mândru să fie în Ștefan cel Mare: ”Dinamo mă ajută în misiunea mea” + mesajul transmis de Nadia Comăneci

Clubul Sportiv Dinamo a sărbătorit, marţi seara, 75 de ani de la înfiinţare în cadrul unei gale organizate la Ateneul Român din Capitală.

Ocazie prin care dublul campion mondial la nataţie, David Popovici, a afirmat că Dinamo îl ajută în misiunea sa de a inspira cât mai mulţi oameni să facă sport.

“Sunt onorat să fiu un sportiv al clubului Dinamo şi să mă aflu în această seară printre atât de multe personalităţi. Vreau să mulţumesc clubului Dinamo pentru susţinerea pe care mi-a acordat-o.

Dinamo mă ajută în misiunea mea care e mult mai mare decât de a obţine ‘doar’ titluri. Mă ajută în misiunea mea de a inspira cât mai mulţi oameni să facă sport şi de a le arăta cât de multe beneficii poate aduce sportul. Eu voi susţine în continuare ideea că sportul este şi poate fi cel mai bun ambasador al ţării noastre”, a spus Popovici.

De ziua clubului Dinamo, marea gimnastă a României, Nadia Comăneci a avut un mesaj pentru dinamoviști

Multipla campioană olimpică, mondială şi europeană la gimnastică, Nadia Comăneci, a transmis un mesaj video în timpul galei: “Numele clubului Dinamo este recunoscut de orice iubitor de sport indiferent de disciplină.

De-a lungul anilor, clubul Dinamo a pregătit mari sportivi, campioni olimpici, mondiali şi europeni care au adus renume României în plan internaţional. Avem nevoie de astfel de cluburi sportive care să investească în talent şi să susţină adevărata performanţă sportivă. Felicitări tuturor conducătorilor, antrenorilor şi sportivilor pentru rezultatele obţinute, La Mulţi Ani!”, a fost mesajul celei mai bune gimnaste de pe mapamond.

Clubul nostru, al cărei act de înfiinţare datează din 14 mai 1948, şi-a premiat în cadrul evenimentului de la Ateneul Român din Capitală marii campioni care de-a lungul celor 75 de ani de existenţă au adus 131 de medalii olimpice (38 de aur, 44 de argint şi 49 de bronz), făcând din Dinamo cel mai titrat club din istoria sportului românesc.

Printre cei care au fost premiaţi de Clubul Sportiv Dinamo se numără legende precum Ion Cernea, Leon Rotman, Elisabeta Lipă, Olga Homeghi, Ioan Lupescu, Carmen Bunaciu, Ion Alexe, Liviu Răducanu, Constantina Diţă, Loredana Dinu, Corina Căprioriu, Ancuţa Bodnar, David Popovici, dar şi antrenori precum Xavi Pascual, Antonio Colamonici, Mihai Popovici sau Dan Marina.

CITESTE SI:

”Dinamo este o stare de spirit”

Ministrul Afacerilor Interne, speră ca Dinamo să promoveze în Liga 1: ”Să fim parteneri în acest proiect”

Președintele Clubului Sportiv Dinamo, mesaj de unitate cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înfiinţare

3 gânduri despre &8222;David Popovici, mândru să fie în Ștefan cel Mare: ”Dinamo mă ajută în misiunea mea” + mesajul transmis de Nadia Comăneci&8221;

Lasă un răspuns