Ionel Dănciulescu, mesaj de dragoste către Dinamo

Ionel Dănciulescu (46 de ani), fostul mare atacant al lui Dinamo, a dezvăluit marţi seara, la gala în care a fost aniversat Clubul Sportiv Dinamo pentru cei 75 de ani de existenţă, care este clubul ce i-a rămas deplin în suflet.

Fotul jucător din Ștefan cel Mare, a afirmat că Dinamo este peste clubul rival CSA Steaua la multe discipline, chiar dacă în trecut a jucat în tricoul roș-albastru.

”Sunt 75 de ani de istorie, plini de performanţă, de mari campioni pe care i-a dat acest lucru, de milioane de suporteri. Cam asta înseamnă până în momentul de faţă Dinamo. E clubul meu de suflet, chiar dacă am mai jucat şi la alte echipe. Dinamo este echipa care a rămas şi îmi este în continuare în inima.

Voi susţine echipa de fotbal Dinamo întotdeauna, aşa cum voi susţine şi marii campioni dinamovişti. Cred că este cel mai important club din România, care a dat cei mai mulţi campioni, e adevărat, la bătaie cu CSA Steaua. Dar cred că din multe puncte de vedere suntem peste ei, în special în momentul de faţă, la multe dintre disciplinele sportive”, a afirmat Dănciulescu.

Referitor la contopirea secţiilor de fotbal ale CS Dinamo şi FC Dinamo, Dănciulescu a spus: “Noi am fost întotdeauna deschişi la dialog, la a ajuta echipa de fotbal şi în continuare o vom face. Eu mă identific cu echipa de fotbal din liga a doua, chiar dacă în momentul de faţă mă găsesc la CS Dinamo. Ce va fi în viitor şi dacă va fi până la urmă o soluţie benefică pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo contopirea acestor două echipe vom vedea, nu este niciun fel de problemă”.

Fostul atacant dinamovist consideră că FC Dinamo ar merita să promoveze direct în Superligă, fără a fi nevoită să dispute meciurile de baraj.

“Am văzut meciul cu CSA Steaua. Din punctul meu de vedere echipa merită să promoveze direct, a demonstrat că este echipa care joacă fotbalul cel mai plăcut şi cel mai eficient. Nu poţi să ştii dacă va ajunge la baraj.

Stai să vedem, din punctul meu de vedere, atâta timp cât mai sunt speranţe, de ce să nu credem? E adevărat că va fi foarte greu, dar eu cred că se poate califica echipa şi direct de pe o poziţie care să îi aducă promovarea. La baraj e o dublă manşă, şanse sunt. Aşa cum nici anul trecut nimeni nu se gândea că Universitatea Cluj va scoate pe Dinamo”, a adăugat Dănciulescu.

Clubul Sportiv Dinamo a sărbătorit, marţi seara, 75 de ani de la înfiinţare în cadrul unei gale organizate la Ateneul Român din Capitală la care au participat numeroşi sportivi, mari campioni, antrenori, conducători de federaţii, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, precum şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Clubul nostru, al cărei act de înfiinţare datează din 14 mai 1948, şi-a premiat în cadrul evenimentului marii campioni care de-a lungul celor 75 de ani de existenţă au adus 131 de medalii olimpice (38 de aur, 44 de argint şi 49 de bronz), făcând din Dinamo cel mai titrat club din istoria sportului românesc.

CITESTE SI:

Video I ”Ne concentrăm pe jocul de la Iași”

David Popovici, mândru să fie în Ștefan cel Mare: ”Dinamo mă ajută în misiunea mea” + mesajul transmis de Nadia Comăneci

”Dinamo este o stare de spirit”

3 gânduri despre &8222;Ionel Dănciulescu, mesaj de dragoste către Dinamo&8221;

Lasă un răspuns