Video I ”Ne concentrăm pe jocul de la Iași”

Deniz Giafer (22 de ani) a fost decisiv pentru Dinamo în partida cu Steaua, de luni seară, câștigată de ”câini” cu 3-0.

Marcatorul primului gol din derby, este unul dintre jucătorii de bază de la Dinamo, în momentul de față, însă fundașul “Câinilor” a avut parte de mai multe evenimente neplăcute în trecut.

Rămas alături de Dinamo după retrogradarea echipei în Liga 2, Giafer a devenit un om important în trupa lui Ovidiu Burcă și și-a adus aportul în mai multe meciuri ale alb-roșilor. Ultima partidă la care a ieșit în evidență fotbalistul a fost chiar cea de aseară, împotriva celor de la CSA Steaua (3-0), atunci când a reușit să deschidă scorul în minutul 77.

Progresul lui Giafer este unul important, dacă ar fi să ținem cont de primele sale evoluții în tricoul echipei mari a lui Dinamo. Mai întâi, fotbalistul a avut un meci de coșmar în derby-ul cu FCSB, pierdut cu 0-6, atunci când a fost ridiculizat de fotbaliștii adverși și a greșit la golurile rivalilor.

Apoi, Deniz Giafer a lăsat-o pe Dinamo în inferioritate numerică după ce a luat două cartonașe galbene în doar 16 minute, într-o partidă împotriva Universității Craiova, încheiată cu o altă umilință, scor 0-5.

Acum, Deniz Giafer este un titular incontestabil la Dinamo și visează să revină în primul eșalon cu formația din Ștefan cel Mare, încă din sezonul următor.

Apărătorul central a recunoscut că modul în care a pregătit Ovidiu Burcă partida a fost cheia succesului, lucru recunoscut și de Ahmed Bani. Giafer a avut încredere că va marca, pentru că prietenul său cel mai bun și omul cu care face pregătire mentală i-au transmis gândul.

Fundașul se gândește și la partida cu Poli Iași, din runda următoare, ultima a play-off-ului de Liga 2.

”Am cântat de toate alături de galerie, suntem foarte fericiți și încercăm să ne bucurăm, dar apoi să ne concentrăm pe jocul de la Iași. Cred că am respectat planul tactic trasat de Mister și stafful tehnic, așa am reușit să câștigăm. În general, jucăm cam la fel, dar asta a fost cheia succesului. Fiecare a respectat planul și cred că asta s-a văzut în agresivitate și dorință.

A treia oară a fost cu noroc pentru noi, după meciurile trecute cu Steaua. Suntem fericiți că am câștigat și mergem mai departe, la Iași, să câștigăm și acolo. Am încercat să jucăm 90 de minute la aceeași intensitate, să nu ne abatem de la ce avem de făcut și cred că asta a făcut diferența.

Golul l-am dedicat mamei și tatălui, familiei, dar și prietenilor. Prietenul meu cel mai bun mi-a spus că voi da gol cu Steaua, dar băiatul cu care fac mental coach mi-a spus că voi da gol astăzi”, a spus Deniz Giafer la finalul meciului cu CSA Steaua.

Deniz Giafer are 27 de meciuri în Liga 2 pentru Dinamo în acest sezon (2.366 de minute) și două goluri. Înaintea partidei cu Steaua, mai reușise să puncteze în duelul cu Gloria Buzău, din sezonul regular, de la Buzău, scor 1-2.

Dinamo a urcat pe locul 3 în play-off-ul de Liga 2 în urma victoriei cu Steaua, cu 46 de puncte, peste SC Oțelul, dar care are același punctaj, după eșecul suferit în etapa precedent încheiată, scor 0-1 cu Gloria Buzău.

FC Dinamo a învins-o pe CSA Steaua și merge în ultima etapă, la Iași, cu speranța revenirii în primul eșalon.

Video I Dinamo – Steaua 3:0

@doar_dinamo_official

Dinamo și-a făcut damblaua! Dinamo – steaua 3:0 Pentru Dinamo au marcat: G. Giafer 77′, L. Ghezali 94′ + 99′

♬ original sound – Doar Dinamo Official – Doar Dinamo Official

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a cu o etapă înainte de final

1. Poli Iași – 57 de puncte;

2. CSA Steaua – 49 de puncte (fără drept de promovare);

3. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

4. Oțelul Galați – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai, ora 13:00.

CITESTE SI:

David Popovici, mândru să fie în Ștefan cel Mare: ”Dinamo mă ajută în misiunea mea” + mesajul transmis de Nadia Comăneci

”Dinamo este o stare de spirit”

Ministrul Afacerilor Interne, speră ca Dinamo să promoveze în Liga 1: ”Să fim parteneri în acest proiect”

3 gânduri despre &8222;Video I ”Ne concentrăm pe jocul de la Iași”&8221;

Lasă un răspuns