Jucătorii lui Dej, super motivați înaintea meciului cu Oțelul

Dinamo este atentă la meciul lor din Copou cu Poli Iași, dar și la ce va face rivala în lupta pentru promovarea directă, Oțelul Galați cu Unirea Dej pe malul Dunării.

”Câinii” primesc un surplus de optimism, la nivel declarativ cel puțin, în perspectiva ultimelor confruntări, de duminică.

Chiar dacă, Dorinel Munteanu (54 de ani) a făcut un anunţ care ”aruncă în aer” play-off-ul Ligii 2. Conform antrenorului de la Oţelul Galaţi, pe lângă CSA Steaua, nu are drept de promovare nici Unirea Dej, jucătorii ardelenii spun că vor aborda duelul cu Oțelul Galați doar la victorie.

În timp ce rivalele clujenilor afirmă că ardelenii nu au nicio șansă să obțină licența sportivă, jucătorii de la Unirea Dej dau și mai multe speranțe celor de la Dinamo, susținând că sunt supermotivați pentru a obține victoria la Galați, cu Oțelul. Portarul Dorian Railean (29 de ani) și atacantul Angelo Cocian (22) au mărturisit ce-i motivează pe ardeleni.

Dejenii au transmis că vor să obțină un loc la baraj în extremis!

”Clar va fi vorba de orgoliu pentru că toată lumea vorbește despre celelalte echipe și despre noi nimic. Suntem o echipă care prestează un joc frumos, cu jucători tineri care au un viitor frumos în față și este momentul nostru să arătăm asta. La Galați ne așteaptă un meci frumos și cu o miză mare și pentru ei, și pentru noi.

Sper să fie lume multă, atmosferă incendiară pentru că noi suntem pregătiți pentru astfel de dueluri. O să ne jucăm șansa până la ultimul minut și cu siguranță o să iasă bine.

Am încredere maximă în acest grup de băieți pentru că am format ceva incredibil la această echipă. Cu un singur gând am pregătit meciul și mergem la Galați: victorie!”, a declarat Cocian pentru Gazeta Sporturilor.

Dorian Railean, 29 de ani, a menținut neatinse buturile porții sale în 5 meciuri din actuala ediție, nu a încasat niciun gol în ultimele trei confruntări, cu Dinamo (0-0), cu Gloria Buzău (1-0) și cu Poli Iași (0-0).

”Doar atât pot să zic: în primul rând, nu o să ne culcăm sub nimeni, apoi, în al doilea rând, mergem să ne facem jocul și să batem la Galați. Vrem victoria!

Vreau să dăm și zece goluri la Galați, dacă putem zece! Am avut cel mai mic buget, n-a crezut nimeni în noi, nici în sezonul regulat, nici în play-off. Mereu s-a spus ”țăranii de la Dej, țăranii de la Dej”. Și țăranii au fost alții… Facem față play-off-ului”, a punctat și internaționalul moldovean.

În ultima etapă din play-off (21 mai), Dinamo va juca în deplasare cu Politehnica Iaşi, iar Oţelul acasă cu Unirea Dej.

Pentru a promova direct, Dinamo trebuie să o învingă pe Poli Iași în ultima etapă, iar Oțelul Galți să obțină 1 singur punct din înfruntările cu Gloria Buzău și Unirea Dej.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

1. Poli Iași – 57 de puncte;

2. CSA Steaua – 49 de puncte (fără drept de promovare);

3. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

4. Oțelul Galați – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai, ora 13:00.

CITESTE SI:

Dinamo pierde doi oameni importanți din staff-ul tehnic înaintea ultimului meci din play-off

Mircea Rednic, avertisment pentru Dinamo

CS Dinamo anunţă venirea unui antrenor legendar la echipa de volei

3 gânduri despre &8222;Jucătorii lui Dej, super motivați înaintea meciului cu Oțelul&8221;

Lasă un răspuns