Poli Iași – Dinamo, cu casa închisă! ”Câinii” iau cu asalt Copoul

Duminică, 21 mai, de la ora 13.00, Stadionul Emil Alexandrescu din Copou va găzdui partida dintre Poli Iași și Dinamo București, din ultima etapă a play-off-ului din Liga 2.

Pentru a treia oară în acest play-off, Iașiul va juca cu casa închisă pe teren propriu, pe stadionul ”Emil Alexandrescu”, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte mulți ani.

După ce la partidele cu SC Oțelul Galați și Steaua, în care și-au asigurat mai întâi promovarea matematică în SuperLigă, apoi matematic locul 1, au jucat cu câte 9.000 de oameni în tribune, ieșenii vor avea parte de o atmosferă la fel de incendiară și duminică, la partida cu Dinamo, când echipa va primi trofeul campioanei Ligii 2.

Totodată, dinamoviștii speră că Oțelul se va încurca acasă cu Unirea Dej, iar duminică vor celebra promovarea directă la Iași. Vor fi 1.500 de suporteri ai lui Dinamo în Copou.

Pentru a revenii după un sezon pe prima scenă, ”câinii” trebuie să învingă formația antrenată de Leo Grozavu – în condițiile în care zece fotbaliști moldoveni sunt în vacanță deja sau accidentați -, iar Oțelul să nu învingă acasă Unirea Dej. Sau dacă Dinamo bifează o remiză în Copou, gălățenii să piardă cu Dejul.

Dinamoviștii sunt pregătiți de asaltul final la Iași, de aceea se vor deplasa în număr uriaș în Moldova. Vor fi cel puțin 1.500 de ”câini roșii” pe stadionul ”Emil Alexandrescu”. Vor mai fi mulți simpatizanți ai echipei în diverse zone ale arenei, atât din Capitală, cât și din zona Moldovei.

10 lei costă cel mai ieftin bilet pentru meciul de duminică de la Iași.

Deplasarea suporterilor dinamoviști se va face pe cont propriu, cu mașini personale și punctul de întâlnire este Restaurant ”Casa Vânătorului”, la ora 10:00.

În ultima etapă din play-off (21 mai), Dinamo va juca în deplasare cu Politehnica Iaşi, iar Oţelul acasă cu Unirea Dej.

Pentru a promova direct, Dinamo trebuie să o învingă pe Poli Iași în ultima etapă, iar Oțelul Galți să obțină 1 singur punct din înfruntările cu Gloria Buzău și Unirea Dej.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

1. Poli Iași – 57 de puncte;

2. CSA Steaua – 49 de puncte (fără drept de promovare);

3. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

4. Oțelul Galați – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai, ora 13:00.

CITESTE SI:

Claudiu Vaişcovici, încântat de prestația lui Dinamo din derby-ul cu Steaua

Jucătorii lui Dej, super motivați înaintea meciului cu Oțelul

Dinamo pierde doi oameni importanți din staff-ul tehnic înaintea ultimului meci din play-off

3 gânduri despre &8222;Poli Iași – Dinamo, cu casa închisă! ”Câinii” iau cu asalt Copoul&8221;

Lasă un răspuns