Veste excelentă pentru Dinamo, înainte de meciul cu Poli Iași: ”Răspunsul a fost pozitiv” + O altă veste mai puțin bună

Dinamo a primit o veste uriașă chiar înainte de meciul cu Poli Iași, ultimul din play-off, care îi poate aduce promovarea directă în Superligă.

În ultimele luni s-a discutat foarte mult despre lupta lui Dinamo pentru obținerea licenței.

FRF a anunţat astăzi cluburile care au primit licenţa de SuperLiga. Dinamo a primit licența și poate evolua din sezonul următor în Liga 1.

”Da, totul este în regulă în privința licenței, răspunsul a fost pozitiv”, a spus administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, pentru gsp.ro.

Dinamo avea emoții cu privire la obținerea linceței înainte ca noii acționari din Red&White să se implice la club. Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au acoperit datoriile urgente ale clubului.

”Câinii” au nevoie de un succes în Copou, dar și de un rezultat pozitiv al Unirii Dej pe terenul Oțelului Galați pentru a promova direct în primul eșalon, la un an după retrogradare.

Dinamo aşteaptă ajutorul Unirii Dej!

Veste proastă pentru Dinamo. Deşi este la egalitate de puncte cu Oţelul Galaţi şi a câştigat ambele confruntări din play-off, “câinii” aşteaptă un pas greşit al gălăţenilor pentru a putea promova direct pentru că primul criteriu de departajare este locul din sezonul regulat.

În aceeași etapă se joacă și Oțelul – Unirea Dej, iar ardelenii au aflat că nu au primit licența pentru a evolua în primul eșalon, potrivit Fanatik.

Dinamo, care se află la egalitate de puncte cu Oțelul, se baza pe “ajutorul” Unirii Dej, numai că aceasta nu va mai avea nicio miză în partida cu gălățenii.

Steaua, care se află pe locul 2, nu are drept de promovare și nici Unirea Dej, care nu se mai poate lupta astfel pentru baraj.

Chiar dacă Dinamo se află la egalitate de puncte cu Oțelul și i-a bătut pe gălățeni în ambele meciuri directe din play-off, echipa noastră nu se poate baza pe asta, pentru că primul criteriu de departajare este locul din sezonul regulat.

Aici, echipa lui Dorinel Munteanu este avantajată.

În aceste condiții, dacă Oțelul o va bate pe Unirea Dej, va promova direct, iar Dinamo va juca baraj cu o echipă din SuperLiga.

Toate partidele se joacă duminică, de la aceeași oră, 13:00.

Bilete pentru meciul cu Poli Iași

Dinamoviștii sunt pregătiți de asaltul final la Iași, de aceea se vor deplasa în număr uriaș în Moldova. Vor fi cel puțin 1.500 de ”câini roșii” pe stadionul ”Emil Alexandrescu”. Vor mai fi mulți simpatizanți ai echipei în diverse zone ale arenei, atât din Capitală, cât și din zona Moldovei.

10 lei costă cel mai ieftin bilet pentru meciul de duminică de la Iași.

Deplasarea suporterilor dinamoviști se va face pe cont propriu, cu mașini personale și punctul de întâlnire este Restaurant ”Casa Vânătorului”, la ora 10:00.

În ultima etapă din play-off (21 mai), Dinamo va juca în deplasare cu Politehnica Iaşi, iar Oţelul acasă cu Unirea Dej.

Pentru a promova direct, Dinamo trebuie să o învingă pe Poli Iași în ultima etapă, iar Oțelul Galți să obțină 1 singur punct din înfruntările cu Gloria Buzău și Unirea Dej.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

1. Poli Iași – 57 de puncte;

2. CSA Steaua – 49 de puncte (fără drept de promovare);

3. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

4. Oțelul Galați – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai, ora 13:00.

CITESTE SI:

Ionuț Lupescu, mesaj transmis la aniversarea clubului: ”Pentru mine, Dinamo a însemnat copilăria mea”. Ce spune despre reconstrucția stadionului Dinamo

Poli Iași – Dinamo, cu casa închisă! ”Câinii” iau cu asalt Copoul

Claudiu Vaişcovici, încântat de prestația lui Dinamo din derby-ul cu Steaua

3 gânduri despre &8222;Veste excelentă pentru Dinamo, înainte de meciul cu Poli Iași: ”Răspunsul a fost pozitiv” + O altă veste mai puțin bună&8221;

Lasă un răspuns