Video I Ionuț Lupescu, mesaj ferm înainte de meciul cu Poli Iași: ”Au ajuns pe munca lor aici”

Sezonul de Liga 2 se apropie de final. Duminică se va disputa ultima etapă din play-off, la finalul căreia vor fi stabilite a doua echipă promovată direct și formațiile care merg la baraj.

Dinamo se va deplasa la Iași, duminică, pentru partida cu Poli, care este programată să începând la ora 13:00. În timp ce Oțelul Galați joacă acasă cu Unirea Dej, iar ”câini” trebuie să termine cu cel puțin un punct peste gălățeni pentru a prinde al doilea loc promovabil direct.

Fostul mare fotbalist dinamovist Ionuț Lupescu (54) a vorbit despre partida dintre Dinamo și Iași și se declară foarte încrezător.

”Eu sunt foarte încrezător pentru că am văzut echipa în mai multe meciuri, în proporție de 75-80% au jucat foarte bine în acest play-off. Cu mai multă atenție, eu cred că nu am fi pierdut meciul de acasă cu Iașiul, dar eu cred că băieții sunt destul de motivați, ceea ce depinde de ei trebuie să facă duminică această și să își câștige meciul.

După care, vom vedea dacă vom reuși să intrăm direct în prima ligă. Eu am încredere la baraj, nici Chindia, nici Argeș, nu sunt mult mai bune decât noi. Au demonstrat atunci când muncesc, când dau totul pe teren, sunt inteligenți, pot câștiga, s-a văzut asta și cu Steaua.

Cu toate că sunt o echipă cu jucători mai în vârstă, dar și tineri, au dorință de afirmare. Noi suporterii suntem în spatele lor. Eu sunt încrezător în ei, am mare încredere, ori direct, ori la baraj ne vom califica în prima ligă”, a spus Ionuț Lupescu în direct la Radio Dinamo1948.

Despre faptul că Dinamo are șanse să promoveze, după un sezon foarte complicat: ”Noi ne așteptăm ca Dinamo să ajungă mai degrabă în faliment, la problemele care au fost. Din punct de vedere tehnic, jucătorii și cu antrenorii au făcut o treabă extraordinară.

Nu știu cât de sănătoasă este societatea, dacă vom intra în Liga I, cât de sănătoasă va fi, nu cunosc planul. Jucătorii au demonstrat că merită să fie în prima ligă, nu e mare diferență între ce se joacă în play-out și ce am jucat noi. Trebuie să joace cu inima, inteligent, acest meci să îl câștigăm. Am mare încredere în băieți și în staff.

Jucătorii trebuie să aibă mare încredere în ei, au ajuns pe munca lor aici, ar fi păcat să dea cu piciorul unei șanse. Pentru mulți ar fi o promovare echivalentă cu un campionat. Îmi doresc pentru cei tineri, dar și cei străini care sunt foarte buni, să ajungă să joace pe prima scenă”, a mai spus Ionuț Lupescu.

Mai mult, cel poreclit ”Kaiserul” a criticat decizia comunicată, azi de FRF, că Unirea Dej nu a primit licența pentru Liga 1, chiar înaintea duelurilor din ultima etapă de play-off, în care Dinamo și Oțelul se luptă de la distanță pentru promovarea directă.

”Am auzit că azi s-au dat licențele pentru Liga 1, nu mi se pare normal să spui așa ceva înaintea ultimei etape. Mai ales că Dejul joacă la Galați și, știți foarte bine, chiar nu mai are nicio motivație acum. Nu știu dacă lucrul ăsta a fost făcut intenționat sau nu.

E o glumă cum e organizat campionatul ligii a doua, în modul acesta, cu echipe care nu-și primeau licența dar joacă în play-off, nu au voie să promoveze dar joacă în play-off… Totul a fost făcut foarte prost de Federație, de la începutul campionatului”, a mai spus Lupescu.

Video I Mesajul de încurajare al lui Ionuț Lupescu pentru Dinamo

Bilete pentru meciul cu Poli Iași

Dinamoviștii sunt pregătiți de asaltul final la Iași, de aceea se vor deplasa în număr uriaș în Moldova. Vor fi cel puțin 1.500 de ”câini roșii” pe stadionul ”Emil Alexandrescu”. Vor mai fi mulți simpatizanți ai echipei în diverse zone ale arenei, atât din Capitală, cât și din zona Moldovei.

10 lei costă cel mai ieftin bilet pentru meciul de duminică de la Iași.

Deplasarea suporterilor dinamoviști se va face pe cont propriu, cu mașini personale și punctul de întâlnire este Restaurant ”Casa Vânătorului”, la ora 10:00.

În ultima etapă din play-off (21 mai), Dinamo va juca în deplasare cu Politehnica Iaşi, iar Oţelul acasă cu Unirea Dej.

Pentru a promova direct, Dinamo trebuie să o învingă pe Poli Iași în ultima etapă, iar Oțelul Galți să obțină 1 singur punct din înfruntările cu Gloria Buzău și Unirea Dej.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a patru etapă

1. Poli Iași – 57 de puncte;

2. CSA Steaua – 49 de puncte (fără drept de promovare);

3. DINAMO BUCUREȘTI – 46 de puncte;

4. Oțelul Galați – 46 de puncte;

5. Gloria Buzău – 42 de puncte;

6. Unirea Dej – 40 de puncte.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 10

Poli Iași – DINAMO I Duminică, 21 mai, ora 13:00.

CITESTE SI:

Birlică și Fabbrini nu renunță la procesul cu Dinamo

Veste excelentă pentru Dinamo, înainte de meciul cu Poli Iași: ”Răspunsul a fost pozitiv” + O altă veste mai puțin bună

Ionuț Lupescu, mesaj transmis la aniversarea clubului: ”Pentru mine, Dinamo a însemnat copilăria mea”. Ce spune despre reconstrucția stadionului Dinamo

3 gânduri despre &8222;Video I Ionuț Lupescu, mesaj ferm înainte de meciul cu Poli Iași: ”Au ajuns pe munca lor aici”&8221;

Lasă un răspuns