Birlică și Fabbrini nu renunță la procesul cu Dinamo

Dinamoviștii, de la conducătorii clubului și până la suporteri așteaptă, cu emoții, ziua de 25 Mai.

Judecătorul sindic a amânat pentru această dată pronunțarea în cazul solicitării administratorului judiciar al SC Dinamo 1948 SA pentru aprobărea ”Planului de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare”.

Un creditor de la salariați și doi de la chirografari au formulat contestații împotriva aprobării planului modificat. La chirografari, acolo de unde, așa cum era de așteptat, au răsărit și contestatorii care s-au adresat instanței împotriva aprobării noului plan.

Astfel, Radu Birlică, fostul director de marketing al clubului (creditor salarial) și creditor chirografar prin firma RCI Solutions, dar și Diego Fabbrini, creditor chirografar, au inaintat instanței, la ultimul termen, contestații. Judecătorul sindic a respins solicitările, ”neîntemeiate sau inadmisibile”, însă contestatorii au drept de apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin Buletinul Procedurilor de Insolvență.

Potrivit ProSport, Radu Birlică și Diego Fabbrini nu renunță, iar după ce judecătorul sindic a respins contestațiile formulate, fostul director de marketing este hotărât să meargă la Curtea de Apel, în timp ce fotbalistul italian a depus o nouă tiradă cu acuzații, în instanță, la adresa administratorului judiciar al clubului Dinamo și a Asociației Peluza Cătălin Hîldan.

”Normal că o să facem apel. Așteptă publicarea în BPI, motivarea și, după, indiferent de conținutul acesteia, facem apel”, a spus Radu Birlică.

Dacă poziția lui Radu Birlică este clară, avocatul lui Diego Fabbrini nu intenționează să se adreseze Curții de Apel.

”Respectăm decizia instanșei de judecată din data de 17.05.2023, nu vom formula apel și avem convingerea că soluția judecătorului sindic, cu privire la planul de reorganizare modificat, ce urmează a se pronunța în data de 25.05.2023 va fi în acord cu normele imperative ale legii române, ale legislației europene și, nu în ultimul rând, în acord, în interesul jucătorilor și suporterilor echipei Dinamo”, a afirmat Carmen Radum avocat Diego Fabbrini.

Rămâne de văzut dacă acest detaliu produce o prelungire a pronunțării judecătorului sindic în cererea administratorului judiciar de aprobare a noului plan modificat.

CITESTE SI:

Veste excelentă pentru Dinamo, înainte de meciul cu Poli Iași: ”Răspunsul a fost pozitiv” + O altă veste mai puțin bună

Ionuț Lupescu, mesaj transmis la aniversarea clubului: ”Pentru mine, Dinamo a însemnat copilăria mea”. Ce spune despre reconstrucția stadionului Dinamo

Poli Iași – Dinamo, cu casa închisă! ”Câinii” iau cu asalt Copoul

3 gânduri despre &8222;Birlică și Fabbrini nu renunță la procesul cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns