Din vară, la Dinamo! ”Câinii” vor doi atacanți din play-off

Dinamo vrea să se întărească în compartimentul ofensiv cu doi jucători care au avut evoluții solide în acest sezon.

Dinamo și-a făcut deja tactica pentru sezonul viitor. Gruparea din Ștefan cel Mare dorește doi jucători ofensivi, ambii de la Unirea Dej. Potrivit lui Daniel Șendre și gsp, Angelo Cocian (22 ani) și Alexandru Pop (23 ani) sunt fotbaliștii pe care conducerea ”câinilor” a pus ochii.

Angelo Cocian este revelația Ligii 2. Mijlocașul ofensiv a 9 goluri și a oferit 4 pase decisive în cele 19 meciuri din campionatul regulat. Două dintre reușite au venit chiar împotriva lui Dinamo, la succesul Unirii Dej, cu 3-2.

În timp ce Alex Pop este un atacant de careu pur. Acesta a marcat de 8 ori în cele 27 de meciuri din acest sezon, oferind și 3 pase decisive. La fel ca Angelo Cocian, Pop a izbutit să înscrie și el contra lui Dinamo, tot în victoria cu 3-2.

Despre interesul lui Dinamo pentru o serie de jucători din play-off-ul ligii secunde a scris și Daniel Șendre, fost membru în departamentul de comunicare al DDB.

”DIN VARĂ, LA DINAMO!

Dinamo monitorizează toată Liga a II-a.

Indiferent dacă promovează sau nu, Dinamo intenționează să transfere vârfurile Ligii a doua.

Din informațiile mele, scouterii cu care lucrează Dinamo monitorizează de ceva vreme cele mai promițătoare nume din liga secundă, așa că din vară vor ateriza în Ștefan cel Mare câțiva jucători din curtea fostelor adversare.

Vorbim despre jucători de la Oțelul Galați, Poli Iași, Unirea Dej, Gloria Buzău și chiar CSA Steaua.

“Dosarele” cuprind parametri Instat, capacitea la efort, poziționarea în teren, jocul fără minge, trăsături de personalitate și așa mai departe, sunt informații absolut complete.

Evident că nu voi da nume, mă rezum la a aprecia munca depusă în acest sens, precum și profesionalismul cu care se lucrează.

Altfel spus, dacă ești bun, chiar te-a văzut cineva!

DIN VARĂ, LA DINAMO!

Cu ce ai acum bun în curte, plus vârfurile ligii a doua și ce o să mai vină din afară, Burcă va face o trupă de care suporterii să fie mândri în continuare.

Doamne ajută!”, a scris Daniel Șendre pe o platformă de socializare.

CITESTE SI:

Ghinion teribil pentru Antonio Bordușanu! Din nou, ”la cuțit”

Iași – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

”Stop jocurilor de noroc!”

3 gânduri despre &8222;Din vară, la Dinamo! ”Câinii” vor doi atacanți din play-off&8221;

Lasă un răspuns