Ghinion teribil pentru Antonio Bordușanu! Din nou, ”la cuțit”

Ghinion teribil pentru Antonio Bordușanu. După ce a suferit o operație la genunchi și a revenit pe teren în luna Aprilie, mijlocașul va ajunge, din nou, la cuțit.

Meniscul a cedat la încălzire, în partida cu Galați, meci în care a jucat accidentat.

Conform Prosport, extrema ”câinilor” a jucat cu mensicul rupt, recidiva având loc la încălzire! În aceste condiții, la derby-ul cu Steaua, Bordușanu nu a fost nici măcar în lot. ”I s-a umflat genunchiul”, au spus oficialii dinamoviști.

În momentul în care a avut loc accidentarea în toamna, odată cu ruptura ligamentului încrucișat anterior, concomitent a avut loc și ruptura meniscului. Din fericire, recuperarea după operația la menisc nu va fi atât de îndelungată, dar cred că este de preferat de acum înainte să nu mai fie forțat și să lase recuperarea medicală să decurgă de la sine.

”În afară de Antonio Bordușanu care are o mică problemă la genunchi, în rest am tot lotul valid”, a spus Ovidiu burcă înaintea partidei cu Poli Iași.

Jucătorul se află pe final de contract cu Dinamo, în această vară înțelegerea sa cu Dinamo expiră, așa cum este cazul unui alt tânăr din lot, Denis Oncescu.

14 meciuri, 12 ca titular, a evoluat Antonio Bordușanu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 2. A marcat și un gol, cel al victoriei cu Progresul Spartac, scor 1-0.

CITESTE SI:

Iași – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

”Stop jocurilor de noroc!”

Avancronică I Politehnica Iași – Dinamo București

4 gânduri despre &8222;Ghinion teribil pentru Antonio Bordușanu! Din nou, ”la cuțit”&8221;

Lasă un răspuns