Avancronică I Dinamo București – FC Argeș

Astăzi, 29 mai, Dinamo va întâlni FC Argeș în barajul pentru promovare/menținere în Liga 1. partidă programată să se dispute pe Arena Națională, de la ora 20:00 și formațiile vor beneficia de sistemul VAR.

Dinamo a ajuns aici după ce s-a clasat pe poziția a patra în play-off-ul Ligii a doua, în timp ce piteștenii s-au clasat pe 14 în Liga 1.

Echipa noastră, antrenată de Ovidiu Burcă a cedat fără drept de apel în ultima etapă din campionat, 1-4 la Iași, după un joc mai mult decât modest. A fost prima înfrângere după patru jocuri fără eșec.

”Câinii” vor fi încurajați de peste 20.000 de spectatori!

”Din punct de vedere mental, toți băieții conștientizează importanța momentului. Astfel de meciuri le pregătești un an întreg. Săptămâna asta nu am făcut nimic special față de alte săptămâni. Sunt încrezător în șansele noastre. Noi am muncit foarte bine, am creat o stare de spirit fantastică. Lucrurile au fost mai bune de la săptămână la alta”, este mesajul lui Burcă înaintea confruntării de luni seara. Antrenorului i s-a activat clauza de prelungire a contractului după intrarea echipei în play-off-ul Ligii a doua.

Patriche, Bena și Neluț Roșu sunt incerți. Ahmed Bani este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Antonio Bordușanu este accădentat.

Nu sunt vești bune nici de pe partea administrativă. Aprobarea planului de reorganizare a clubului a fost din nou amânată de judecătorul sindic, pentru 19 iunie.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro, dar și de la casele de bilete.

PREȚURI BILETE:

Vip ****: 60 lei;

Family Zone: – 40 lei;

Tribuna 2 Inel 1 și 3: 40 lei;

Peluză inel 2 și 3: 19,48 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadioanelor Dinamo și Arena Națională.

Programul caselor de bilete:

Luni (29/05)

Interval orar: 13:00 – 20:45 (casele de bilete ale stadionului Arena Națională).

De partea cealaltă, FC Argeș s-a salvat de la retrogradarea directă în ultima etapă, după 3-0 cu Petrolul, profitând și de egalul Chindiei pe teren propriu cu FC Voluntari. A fos un joc ”cu cântec”, în care ”găzarii” nu mai aveau nicio miză și în care au primit două cartonașe roșii!

Suspendat o etapă, la meciul cu Petrolul, fundașul central Turda va reveni în primul 11.

Piteștenii au un bonus substanțial pentru rămânerea în prima ligă, 100.000 de euro pentru tot lotul.

”E o dublă foarte grea, deși calculele hârtiei ne dau favoriți. Am urmărit mai multe jocuri ale lui Dinamo, în special cel cu CSA Steaua, și mi-a plăcut foarte mult ambiția jucătorilor. Noi ne dorim să salvăm acest sezon, important este să rezolvăm jocurile cu Dinamo, să menținem echipa în Liga 1, apoi vom avea timp de analize”, a transmis directorul executiv Daniel Stanciu.

La FC Argeș vor lipsii: I. Șerban, M. Constantin sunt accidentați, iar G. Crețu, Târcoveanu, Bertrand, Celestine, Donisa, D. Croitoru nu sunt incluși în lot.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Dujmovic – Moura, Giafer, Bena, Amzăr – Iglesias, Larrucea, I. Roșu – Ghezali, Al. Pop, A. Florescu;

Argeș: Micle – Tofan, Turda, Zebic, Jakolis – Njike, Mimito, Bassong – Jobello, Garita, Calcan.

Partida va fi arbitrată de Fesnic Horatiu Mircea, ajutat de Cerei Alexandru și Marica Mihai Marius. Arbitrii VAR: Haţegan Ovidiu (Arad) și Vornicu Adrian (Iaşi).

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. Pentru dinamoviștii dinafara României, partida poate fi urmărită în direct pe canalul FRF.TV.

CITESTE SI:

Performanță fantastică pentru România la Campionatul European de canotaj

Ovidiu Burcă are postul garantat: ”Clauza a fost activată”

Ștefan Radu, în lacrimi la ultimul meci! Mesajul suporterilor lui Lazio pentru Ștefan Radu

2 gânduri despre &8222;Avancronică I Dinamo București – FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns