Conferință de presă I Red&White, despre gafa cu e-mail-ul

Astăzi la Muzeul Fotbalului, acționarii Red&White, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, au vorbit despre e-mail-ul controversat trimis săptămâna trecută diverșilor suporteri, pentru promovarea platformei de crowdfunding.

Mesajul în care conducerea din Ștefan cel Mare în informa pe dinamoviști, că pentru 1.000 de euro, oricine poate deveni acționar în cadrul societății care deține pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo, a ajuns și la rivalii ”câinilor”.

Liderii DDB au transmis că nu a fost folosită baza de date a programului socios, informațiile din spațiul online au precizat că s-a folosit platforma bilete.ro și baza de date a celor de acolo, un partener al clubului.

Platforma respectivă are un parteneriat și cu alte grupări de fotbal, de aceea mesajul ce s-a dorit a fi pentru dinamoviști, a fost livrat și rivalilor „câinilor”. Inclusiv rapidiști și steliști!

”Situația e așa cum ați văzut-o. E o eroare, vrem să vedem cum s-a întâmplat. Acel e-mail n-a fost transmis personal. E o anchetă internă în desfășurare.

Cred că s-a făcut mult tam-tam pe seama acelui e-mail. S-a exagerat destul de mult. Cât de grav e ce s-a întâmplat? Suntem oameni, mai greșim. Nu prin e-mail se strâng banii, oricum”, a transmis Nicolescu în cadrul conferinței de presă.

”Am făcut tot ce trebuia, discutăm cu toate autoritățile”, a precizat și Eugen Voicu.

Iată ce email a fost trimis de Andrei Nicolescu

”Dragă suporter Dinamo 1948,

Îți mulțumesc că ai fost alături de echipa noastră. Energia, pasiunea și încurajările pe care jucătorii Dinamo 1948 le-au simțit de la suporteri ne-au ajutat să obținem victorii importante pe teren și să readucem în Ștefan cel Mare bucuria de a juca în Liga I.

Numele meu este Andrei Nicolescu, Acţionar cofondator, Preşedinte şi Director General Dinamo 1948. Visul meu este ca Dinamo 1948 să ajungă cel mai iubit şi respectat club de fotbal din România. Pentru acest lucru, am alături o echipă profesionistă de management, oameni care iubesc fotbalul de calitate și sunt dedicați culorilor noastre. Îi poți cunoaște aici, pe site-ul oficial: https://www.rwm.ro/

Însă pentru ca această viziune să devină realitate, clubul Dinamo 1948 are nevoie acum de implicarea suporterilor săi adevărați. Astfel, în plus față de aportul de capital adus de echipa inițială de investitori, am ales să oferim fiecărui suporter posibilitatea de a pune umărul la viziunea Dinamo 1948 și de a deveni acționar în clubul nostru de suflet.

Începând din 15 iunie am lansat campania oficială pe SeedBlink, în care te poţi înscrie şi tu acum. Între 15 iunie și 21 iunie, doar suporterii Dinamo 1948 au acces la acest proiect (abonații DDB și cei care au cumpărat bilete la meciurile echipei nostre). Suntem primul club de fotbal din România care are curajul unei astfel de inițiative și cred cu tărie că avându-i aproape pe suporterii Dinamo 1948, vom avea succes în realizarea viziunii noastre. Doresc din tot sufletul să văd clubul Dinamo 1948 susţinut prin aceleaşi mecanisme ca şi cluburi de top cum ar fi Real Madrid, FC Barcelona sau Bayern Munchen.

Întră pe linkul de SeedBlink, citește datele proiectului și devino acționar Dinamo 1948.

DETALII AICI

Cu încredere,
Andrei Nicolescu,
Actionar cofondator, Președinte și Director General Dinamo 1948”
, este mesajul transmis de Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

România U21 – Spania U21: ”Îmi doresc să obțină mai mult decât am reușit noi”. Vezi echipele probabile

Elisabeta Lipă, noul șef al sportului românesc. Cum se reorganizează sportul românesc

Probleme pentru Dinamo odată cu intrarea în grevă a magistraților

Un gând despre &8222;Conferință de presă I Red&White, despre gafa cu e-mail-ul&8221;

Lasă un răspuns